Сол и зехтин, в комбинация с други съставки лекуват болките

...
Сол и зехтин, в комбинация с други съставки лекуват болките
Коментари Харесай

Сол и зехтин ни пазят от болките в гърба

Сол и зехтин, в композиция с други съставки лекуват болките в гърба и още куп болежки. Става въпрос за една изпитана национална масажна примес, приготвена от сол (може да ползвате морска сол в случай че желаете) и нерафинирано растително масло. Лечебната рецепта може да се ползва незабавно за целия интервал на лекуването.
За приготвянето на сместа са ви нужни 20 супени лъжици зехтин или нерафинирано слънчогледово олио и 10 супени лъжици сол.
Ето по какъв начин да си извършите лечебната смес за лечение на остеохондроза на врата или остеопороза:

Начина на подготвяне:

Нужен ви е стъклен буркан, в който да смесите олиото/зехтина и солта в него. Затворете буркана и след няколко дни ще имате своя лек – светла маслена примес, подготвен за приложимост.
Употреба:
Втривайте пламенно сместа в мъчителните места по гръбначните прешлени всяка заран. Започнете с 2-3 минутен масаж и по-късно удължавайте последователно времето с по 2-3 минути дневно до момента в който достигнете до 20 минути време за масажиране. Увивайте врата си с топла хавлиена забрадка откакто приключите с масажа.
При този масаж е допустимо леко дразнене на кожата. Затова е значимо след всеки масаж да избърсвате кожата със суха забрадка, както и да нанасяте бебешка пудра.
Резултатът от 10-дневното лекуване е възстановяване регенерирането на хрущяла и на костната тъкан, както и стимулиране на кръвообръщението. След 8-10 процедури ще почувствате радикална смяна.

Освен това, масажът засилва притока на кръв в шийната част на гръбначния дирек, отстранява главоболията и усъвършенства зрението, и всичко това се дължи на обстоятелството, че тялото се освобождава от токсините и метаболизмът се възстановява.
Макар и рядко, само че въпреки всичко може да усещате леко виене на свят и унесеност по време на процеса на изчистване. Това лекуване на остеохондрозата/остеопорозата е ефикасно и не е съпроводено от странични резултати. Дава високи резултати. Опитайте от тази примес и ще забравите за гадните болки, ще се почувствате доста по-добре.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР