Софийският районен съд пусна от ареста актьора Христо Шопов, който

...
Софийският районен съд пусна от ареста актьора Христо Шопов, който
Коментари Харесай

Съдът пусна на свобода актьора Христо Шопов. Заплашил съседката си не с пистолет, а с ключове

Софийският областен съд пусна от ареста артиста Христо Шопов, който беше арестуван в петък по обвиняване за закана с ликвидиране на своя съседка.

Жената, която е от Люксембург, твърди, че е нападната от артиста, откакто брачната половинка на Шопов спряла колата си, тъй че да блокира нейната. Чужденката вдигнала чистачките на автомобила, а малко по-късно видяла, че нейните са счупени. Тя споделя, че когато отишла до дома на семейство Шопови, артистът я заплашил с револвер.

Съдът обаче не открива доказателства той да е насочвал револвер. От два видеоклипа, снимани от гражданката на Люксембург, се вижда, че Шопов държи нещо в лявата си ръка, само че това не било оръжие. Защитниците му настояват, че това са били ключове.

Властите обаче считат, че има данни българската кино звезда да е заплашил съседката си с думите " Ще те убия ", като я е блъснал към ограда. Няма заплаха обаче той да се укрие или да извърши закононарушение, поради което е пуснат на независимост против подписка.

От правосъдните изявления се схваща, че става дума за междусъседски спор, който е ескалирал. По делото беше разпитана и брачната половинка на Шопов - актрисата Мариана Станишева. Тя споделя, че преди години е имало спор със същата съседка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР