Софийският районен съд отмени гаранцията на Симона - приятелката на

...
Софийският районен съд отмени гаранцията на Симона - приятелката на
Коментари Харесай

Отмениха гаранцията на един от обвинените за катастрофата с Милен Цветков, друг имал тумор в мозъка

Софийският областен съд анулира гаранцията на Симона - приятелката на водача, предизвикал злополуката, при която почина Милен Цветков.
На 21 април тя и още един сателит в автомобила - Георги Иванов, бяха упрекнати от Софийската районна прокуратура, че не са съдействали на следствието на случая. Впоследствие и двамата са дали показания. Те удостоверили, че Кристиан е бил зад кормилото на джипа, блъснал колата на журналиста.
Симона и Георги бяха пуснати от ареста против парична гаранция от по 10 000 лв., която апелираха. За Георги Иванов, който е наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, мярката за неотклонение остава в действие. В жалбата пред съда, юристът на Георги Иванов е показал, че страда от съществени здравословни проблеми, в това число израстък на епифизата в мозъка, и под паника офанзиви, като в резултат на преживения стрес от злополуката, бил в съвсем несъответстващо положение. Според съда жалбата на юриста е просрочена и ще бъде оставена без разглеждане, като процесуално неприемлива.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР