Софийският градски съд заседава по делото срещу Радостин Василев, съобщи

...
Софийският градски съд заседава по делото срещу Радостин Василев, съобщи
Коментари Харесай

Черен ден за Руди Гела: Съдът се захвана с делото срещу него, на разпит са призовани няколко депутати

Софийският градски съд заседава по делото против Радостин Василев, заяви Българска телеграфна агенция. Депутатът е обвиняем за това, че е опитал да оказва напън към някогашния депутат Христинка Иванова.
На разпит са призовани няколко депутати от „ ИТН “ (ИТН), измежду които са Николай Радулов, Иво Атанасов и други
На предходното съвещание Иванова описа пред съда, че Василев е имал проект да се „ отделят “ 15 души от Има Такъв Народ и че за тях имало „ ярко бъдеще “.
„ При Радостин Василев думата “не ” не съществува. Той е властнически. Никой не може да е на друго мнение “, сподели още Иванова. По думите ѝ задачата е била отделилите се да поддържат държавното управление на Кирил Петков, откакто Има Такъв Народ отдръпна поддръжката си.
Няколко дни по-късно Иванова сподели, че е била заведена в жилище на Василев. Там имало други депутати от Има Такъв Народ. Василев почнал да дава обещание, че ще се погрижат за отцепниците.
На тази среща по думите на Христинка Иванова е пристигнал и един от водачите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Веднага по-късно тя се е обадила на Тошко Йорданов, който бил угрижен от случилото се и разказано от нея.
Няколко дни по-късно Иванова сподели, че е получила позвъняване от Радостин Василев. Уплашена, тя почнала да записва диалога.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР