Софийският градски съд заседава по делото срещу Радостин Василев. Депутатът

...
Софийският градски съд заседава по делото срещу Радостин Василев. Депутатът
Коментари Харесай

Съдът заседава по делото срещу Руди Гела

Софийският градски съд заседава по делото против Радостин Василев. Депутатът е обвиняем за това, че е опитал да оказва напън към някогашния депутат Христинка Иванова.

Днес на разпит са призовани няколко депутати от " ИТН " (ИТН), измежду които са Николай Радулов, Иво Атанасов и други

На предходното съвещание Иванова описа пред съда, че Василев е имал проект да се " отделят " 15 души от Има Такъв Народ и че за тях имало " ярко бъдеще ".

При Радостин Василев думата “не ” не съществува. Той е властнически. Никой не може да е на друго мнение, сподели още Иванова. По думите ѝ задачата е била отделилите се да поддържат държавното управление на Кирил Петков, откакто Има Такъв Народ отдръпна поддръжката си.

Няколко дни по-късно Иванова сподели, че е била заведена в жилище на Василев. Там имало други депутати от Има Такъв Народ. Василев почнал да дава обещание, че ще се погрижат за отцепниците.
На тази среща по думите на Христинка Иванова е пристигнал и един от водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Веднага по-късно тя се е обадила на Тошко Йорданов, който бил угрижен от случилото се и разказано от нея.

Няколко дни по-късно Иванова сподели, че е получила позвъняване от Радостин Василев. Уплашена, тя почнала да записва диалога.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР