Софийският градски съд започна гледането на мярката задържане под стража

...
Софийският градски съд започна гледането на мярката задържане под стража
Коментари Харесай

Гледат мярката на обвинения за блудство с ученички при закрити врата


Софийският градски съд стартира гледането на мярката задържане под стража на Валентин Асенов, който е упрекнат за блудничество с две първокласнички от столичното 17-то учебно заведение, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Делото се гледа при закрити врата, с цел да се поради анонимността на лицата, които са под 14 години и се намират под протекция на институциите и Закона за отбрана на детето.

Съдът взе поради и опазването на интимния живот на обвинения в загадка.

На влизане в залата Валентин Асенов остана безгласен и не отговори на журналистическите въпроси.

На делото беше сестра му Вержиния Асенова, която сподели, че обвиняванията изрично не са правилни. „ Той просто е отишъл по дребна потребност, а не при децата. Валентин е обичай в полицията и е бил заставен да каже всичко това. Той провежда спортни събития и всички в Перник го познават. Ако беше подобен, мислите ли, че нямаше да се разбере? “, разяснява още тя.

В правосъдната зала стана ясно, че обвиненият е роден през 1984 година в град София, само че от години живее в Перник. Има висше обучение, приключил е бакалавър в НСА, като треньор по бокс през 2013 година Има незавършена педагогика, тъй като огромната фантазия на Валентин е да бъде преподавател по физкултура.

Заради позволени неточности в писмените пояснения, където е написал ключ с у - „ клуч “, висше с у на края - „ висшу “, и автомобил с ф - „ афтомобил “, съдията се осъмни в образоваността на подсъдимия.

Обвиняемият е неженен и живее самичък в Перник. От 7 месеца работи във компания за произвеждане и дистрибуция на самун като водач. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР