Софийският градски съд решава дали да остави окончателно зад решетките

...
Софийският градски съд решава дали да остави окончателно зад решетките
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави в ареста обвинените за стрелбата на детска площадка

Софийският градски съд взема решение дали да остави дефинитивно зад решетките упрекнатите за стрелбата на детска площадка в „ Студентски град ” , оповестява.

Преди седмица магистратите откриха задоволително доказателства, че Виктор Митков и Методи Пешов са взели участие в спора. В претекстовете е записано, че 29-годишният Митков не е от София и може да се укрие.

Именно у него е бил и газовият револвер, с който е стреляно и с който той е нанесъл удари на потърпевшия. 40-годишният Пашов също е работил извънредно смело , стимулира се още  съдът.

В правосъдната зала стана ясно, че двамата са разпознати по описания на татуировки, облекла и телосложение. В региона е имало камери, извършени са и няколко очни ставки.

Сигналът за случая в ж.к. „ Студентски град “ беше получен на 2 юли вечерта. Малко откакто пристигнали, служителите на реда открили на място пострадал мъж. Той обяснил, че доскоро е бил нападнат от други двама мъже, поради отправена забележка. Те му нанесли побой , а единият от тях създал изстрели с револвер, след което избягали в незнайна посока.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР