Софийският градски съд остави за постоянно в ареста Викторио Александров,

...
Софийският градски съд остави за постоянно в ареста Викторио Александров,
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Викторио Александров, обвинен за двойното убийство в София

Софийският градски съд остави за непрекъснато в ареста Викторио Александров, упрекнат в убийството на жена си и детето им, както и в насила на таксиметров водач, който отвлякъл с оръжие. В правосъдната зала 26-годишнияt охранител описа, че няколко дни преди жестоката покруса е имал фамилни проблеми с приятелката си и нейните родители. Бил заплашван, че повече нямало да види щерка си.

София
 © Българска телеграфна агенция
Викторио продължава да твърди, че не помни моментите, в които жена му и детето му са били простреляни смъртоносно. Не помни и да е отвличал такси. Пред съдията съобщи, че съжалява за дейностите си и желае домакински арест.

В залата стана ясно, че дни преди случая Викторио е писал писмо до родителите си, в което загатнал, че желае да избяга с детето в Турция.
Aдвокат Елисавета Иванова: Това е някакъв афект, който за мен персонално е провокирал кратковременно разстройство на съзнанието. Според мен нещо сега се случило по отношение на отнемането на детето от ръцете му. Когато даде пояснения, откакто беше притеглен като обвинен, той сподели, че единственият му спомен е в парка с детето и по-късно в болничната стая. Нищо друго не си спомня.  ​Прокуратурата повдигна три обвинявания на килъра от кв. ​Прокуратурата повдигна три обвинявания на килъра от кв. "Надежда "
Прокуратурата повдигна три обвинявания на Викторио Александров. 26-годишният мъж ще дава отговор за убийството на младата жена, с която е живеел на фамилни...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР