Софийският градски съд гледа делото срещу Кристиан Николов, подсъдим за

...
Софийският градски съд гледа делото срещу Кристиан Николов, подсъдим за
Коментари Харесай

Продължава съдебната сага за смъртта на Милен Цветков |

Софийският градски съд гледа делото против Кристиан Николов, обвиняем за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков. 

Николов, който е под домакински арест, отхвърли да даде пояснения на предходното съвещание. 

Има още спомагателни въпроси, пропуски в досъдебното произвеждане, които е могло да се изчистят. В началото е било декларирано, че Кристиан е употребявал избрани субстанции и би трябвало да се откри до каква степен те имат отношение към опиатите, открити в организма му. Това има отношение към крайния резултат от делото. Те са били декларирани в досъдебното произвеждане, само че на тях не е било обърнато внимание, по тази причина се постанова да се добавя доказателственият материал в съда ", сподели единият от бранителите на Николов - юрист Константин Симеонов. 

Досега е известно, че при произшествието, като се изключи че е карал с по-висока от разрешената скорост, Николов е бил под въздействието на опиати. Той твърди, че е употребявал специфична паста, поръчана от чужбина, в която се съдържа непозволена съставна част. Освен това употребявал чайове, с цел да се оправи със напрежението. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР