Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на жестоко

...
Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на жестоко
Коментари Харесай

Свекърът на намерената в куфар Евгения е на свобода след като СГС го осъди на доживотен затвор

Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на грубо убитата Евгения - Пламен Владимиров двайсетина дни откакто той беше наказан от Софийски градски съд на пожизнен затвор като съизвършител на сина си - Орлин, в жестокото ликвидиране.

Вчера съдиите от Софийския апелативен съд Китипова, Любомиров и Веселин Пенгезов са почели жалбата на Пламен Владимиров против избраната му от Софийски градски съд мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Към момента не са ясни претекстовете, довели до снизходителността на апелативните съдии. Основният претекст на Софийският градски съд да задържи Пламен Владимиров в ареста дружно със сина му Орлин беше тежкото наказване, което му е несъмнено.

Мотивите на Софийския градски съд за доживотния затвор за татко и наследник Владимирови към момента не са оповестени.

След края на делото обаче съдията докладчик изясни решението си с за присъдата обстоятелството, че Пламен Владимиров е имал задоволителен житейски опит и положителни връзки със сина си, с цел да постави нужните старания, с които да предотврати убийството, вместо да оказва помощ на причинителя, както да укрие натрупа, по този начин и да заличи доказателствата за закононарушението.

Тежката присъда на Софийския градски съд за убийството на Евгения се апелира от подсъдимите пред Софийския апелативен съд.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР