Софийският апелативен съд потвърди най-тежката мярка за неотклонение задържане под

...
Софийският апелативен съд потвърди най-тежката мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Бившата румънска министърка Елена Удря остава в ареста

Софийският апелативен съд удостовери най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Причината - има заплаха Елена Удря да се укрие. Според съда лицето е с влезнала в действие присъда, а осъществяването на европейската заповед за арест е изцяло законна и е издадена на 7 април тази година. Защитата изиска домакински арест с претекста, че някогашната министърка има здравословни проблеми и е предоставила контракт за наем на жилище в региона на Благоевград за период от една година. Заседанието се организира при закрити врата по искане на юристите поради изнасянето на персонална информация по отношение на персоналния живот и здравословно положения на Елена Удря. Днес тя не се яви в правосъдната зала.

Възобновеното правосъдно гонене против някогашната министърка е завършило с дефинитивна присъда - 6 години затвор и конфискация на имуществото ѝ.

Вчера стана ясно, че поради нечовешко отношение, закани за ликвидиране и правосъден развой, целящ политическа разпра, някогашната румънска министърка Елена Удря е поискала политическо леговище в Гърция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР