Софийският апелативен съд не измени мярката за неотклонение на Красимира

...
Софийският апелативен съд не измени мярката за неотклонение на Красимира
Коментари Харесай

Край! Съдът реши съдбата на убийцата на Пейо

Софийският апелативен съд не промени мярката за неотклонение на Красимира Трифонова – " задържане под стража ", съобщи Българска телеграфна агенция. Тя е упрекната за убийството на Пейо Пеев, станало през януари. Решението не предстои на обжалване.

Съдът изясни, че всички доказателства, които са употребявани като основа за постановяване на първичната мярка " задържане под стража ", не са разколебани досега.

Адвокат Димитър Вълкова, бранителят на Трифонова, уточни, че тя е бита и измъчвана от други арестувани в ареста. Не съм направила закононарушение, не съм направила това, за което ме обвинявате, сподели Трифонова пред съда.

На 21 май мярката " задържане под стража " на Красимира Трифонова бе доказана от Апелативен съд - София. Магистратите записаха в претекстовете си, че има събрани доказателства, които поддържат тезата, че Трифонова може да е направила закононарушението, за което е упрекната. Разпитани са и доста очевидци по следствието. Пред съда дамата сподели, че е почтена и не е направила убийството. Впоследствие тя подаде друга молба да ѝ бъде наложена по-лека мярка, само че на 19 юни Софийският градски съд не промени мярката ѝ за неотклонение. Съдът тогава реши, че досега не е разколебано обоснованото съмнение, че тя и щерка ѝ са умъртвили Пеев и има риск да извърши закононарушение, в случай че е с по-лека мярка за неотклонение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР