ЮГИЙН, Орегон (AP) — Спринтьорът Ерийон Найтън даде положителен тест

...
ЮГИЙН, Орегон (AP) — Спринтьорът Ерийон Найтън даде положителен тест
Коментари Харесай

На олимпийския спринтьор Найтън бе позволено да участва в изпитанията в САЩ след случай на заразяване

ЮГИЙН, Орегон (AP) — Спринтьорът Ерийон Найтън даде позитивен тест за неразрешено вещество, за което арбитражният комитет дефинира, че идва от инфектирано месо, решение, което резервира 200-метров експерт, отговарящ на изискванията за тичане на идните олимпийски тествания в Съединени американски щати.

20-годишният юноша от Флорида, който държи върховете за под 18 и под 20 години на 200 метра, даде позитивна проба за подобрител на представянето тренболон по време на тест отвън съревнование през март, съгласно Антидопинговата организация на Съединени американски щати, която разкри детайлности за случая в сряда.

Въпреки че арбитражният панел позволи на Knighton да взе участие в 200, считано от 27 юни, решението може да бъде обжалвано или от Отдела за честност на леката атлетика, който управлява допинга в леката атлетика, или от Световната антидопингова организация.

Говорителят на WADA Джеймс Фицджералд сподели, че „ както постоянно прави, WADA ще преразгледа този случай и си резервира правото да апелира пред Спортния трибунал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР