Днес, в предаването по Българската национална телевизия „Денят започва с

...
Днес, в предаването по Българската национална телевизия „Денят започва с
Коментари Харесай

Служба „Военно разузнаване“ дава Стоян Михалев от ПП-ДБ на Прокуратурата, ДАНС и ГДБОП


" Днес, в предаването по Българската национална телевизия „ Денят стартира с Георги Любенов “ господин Стоян Михалев показа в ефир свои опасения по отношение на данни за вероятни осъществени дейности и/или бездействия на управлението на Служба „ Военно разузнаване “, представляващи сформира от Наказателния кодекс.

Във връзка с това Службата ще сезира способените органи в лицето на Прокуратурата, ДАНС и ГДБОП за изясняване на случая и даване на опция на господин Михалев да изложи сведенията си за направените изказвания по надлежния ред, за предприемане на нужните ограничения ".

Това се споделя в позиция на Службата.

" При последния сходен случай на нападки против военното разузнаване беше предоставена опция да се обективират обществено направените обвинявания в писмен тип. В следствие ясна теза не беше дефинирана пред Прокуратурата, заради което нямаше учредения за следващи дейности от страна на способените органи.

Служба „ Военно разузнаване “ няма да разреши похищения върху престижа на институцията и ще противодейства на опитите за саботиране на активността й, които се правят в изискванията на извънредно напрегната и динамична конюнктура ", се споделя още в позицията.

Пред Българска национална телевизия Михалев разяснява, че " когато ГЕРБ и Движение за права и свободи губят избори, единственото решение, което те намират е по другия метод - да отстранят спечелилите в тези избори, т.е. претендентите, които ние сме излъчили във всяка една позиция да бъдат отстранени с това, което те държат - съдът, прокуратурата, т.е. техните силови принадлежности ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР