Софийската районна прокуратура (СРП) повдигна обвинение на Васил Михайлов, известен

...
Софийската районна прокуратура (СРП) повдигна обвинение на Васил Михайлов, известен
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на прокурорския син заради четири закани за убийство към жена

Софийската районна прокуратура (СРП) повдигна обвиняване на Васил Михайлов, прочут още като прокурорския наследник, за закана с ликвидиране на жена от Перник.

По-рано денем стана ясно, че е обискиран дома му поради закани за ликвидиране към неговата другарка Боряна.

В интервала от 28.10.2022 година до 21.07.2023 година при изискванията на продължавано закононарушение с четири действия обвиненият се заканил с ликвидиране към пострадалата , осведомят от държавното обвиняване.

На 28.10.2022 година към 04,00 часа в апартамент в Перник, Михайлов се заканил с ликвидиране на дамата, като ѝ споделил: „ Ще те убия! “, а по-късно почнал да нанася удари с ръка по лицето ѝ. На неустановена дата през м. декември 2022 година и на 01.07.2023 година се обадил на дамата по телефона и още веднъж ѝ споделил, че ще я убие. На 21.07.2023 година към 17,30 ч. в Перник обвиненият още веднъж се заканил с ликвидиране по отношение на Б.Р.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ за период до 6 години.

В хода на следствието в границите на днешния ден са осъществени обиск и претърсвания и изземвания на адрес Перник и бяха събрани задоволително доказателства за привличането на В.М. към наказателна отговорност.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвиняемия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР