Софийската районна прокуратура разследва палеж в дома на журналиста Борис

...
Софийската районна прокуратура разследва палеж в дома на журналиста Борис
Коментари Харесай

Разследва се палеж в дома на журналист

Софийската районна прокуратура проверява палеж в дома на журналиста Борис Ангелов. За, чийто създател е Ангелов. Изданието описа, че вратата на жилището му е била запалена от незнаен и единствено реакцията на съседите му го е избавила.

" Интересните условия са няколко.

На първо място действието се развива в затворен комплекс с защита. Тоест, наложила се е организация.

На второ място закононарушението е осъществено с изключителна скорост, тъй като злосторникът не е забелязан от никого, до момента в който се е качвал, заливал е вратата и я е палил, а след това е слизал, което е лишило време. И е бил задоволително сръчен освен това да се покрие от камерите.

На трето място прокуратурата и Главната дирекция Национална полиция би трябвало към момента да проверяват предходни закани и напън от декември против Ангелов, изключително докладвания от защитата на комплекса интерес на незнайно към този момент лице дали той живее на същия адрес ", написа изданието.

От прокурорското известие излиза наяве единствено, че по случая е почнало следствие. Разследването е предоставено на столичната полиция. Предстоят разпити на очевидци и назначение на експертизи.

От " 19 минути " описват, че заканите против Ангелов са почнали след техен материал от предходната годиниа за това дали вътрешният министър Бойко Рашков ще остане на поста си и в постоянното държавно управление. Вестникът е получил и предизвестие от зам.-министър поради следствие за злоупотреби в горския бранш, разкрити от депутата Александър Дунчев, а палежът е съвпаднал с материал с разкрития на Мая Манолова, твърди изданието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР