Софийската районна прокуратура обвини В.С. (лидерът на „Атака“ Волен Сидеров)

...
Софийската районна прокуратура обвини В.С. (лидерът на „Атака“ Волен Сидеров)
Коментари Харесай

Карантината докара две обвинения на Волен Сидеров

Софийската районна прокуратура упрекна В.С. (лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров) за осъществени две закононарушения, избрана му е мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 50 000 лева, оповестиха от обвиняването.
Гражданинът В.С. с апел за Великден: Всички вярващи – в храмовете, без маски Столична дирекция на вътрешните работи проверява подбудителство към осъществяване на закононарушение
СРП се самосезира през вчерашния ден и образува досъдебно произвеждане за подбудителство към осъществяване на закононарушение – нарушение на противоепидемиологичните ограничения, откакто водачът на „ Атака “ прикани жителите да отидат на черква на Великден – макар апелите на водещи лекари и на премиера Бойко Борисов.

Разследващ служител на реда от Столична дирекция на вътрешните работи ще ревизира медийните изяви на националиста, тъй като „ в телевизионно предаване, излъчено на 12.04.2020 година, С. неведнъж приканва за нарушение на заповед на министъра на опазването на здравето по отношение на пандемията от новия ковид.



Същите апели са изпратени на средствата за всеобщо осведомление и под формата на прессъобщение със заглавие: „ Излезте всеобщо на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски! “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР