Софийската математическа гимназия (СМГ) отново остана без директор, след като

...
Софийската математическа гимназия (СМГ) отново остана без директор, след като
Коментари Харесай

Пак сътресения в СМГ: Новоизбраната директорка подаде оставка

Софийската математическа гимназия (СМГ) още веднъж остана без шеф, откакто изпълняващият длъжността Зоя Савова е подала оставка. Като причина тя е изтъкнала, че ѝ е мъчно да реши насъбраните проблеми. осведоми bTV.
Гимназията остана без шеф през септември, когато титулярът Антони Стоянов беше уволнен след наставнически и училищен митинги. Скандалът избухна, когато Стоянов уволни учителката по математика Петя Тодорова.
Припомняме, че Зоя Рачева бе определена на поста за рекордните 117 минути. Обявата на началникът на Регионалното ръководство на образованието Ваня Кастрева е оповестена в 15.03 ч. на 4 септември - денят на уволнението на шефа Стоянов. Крайният период за подаването на документите бе 17 ч. същия ден.
В тези час и 57 минути са побрани освен публикуването на обявата, подаването на документи (това не можеше да става по имейл) от претендентите и подборът на печелившия, само че и назначението му. Според контракта тя е постъпила на работа на 4 септември, макар че конкурсната процедура завършва с края на работния ден - 17 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР