Снимка, разпространена във фейсбук групата Катастрофи в София, показва един

...
Снимка, разпространена във фейсбук групата Катастрофи в София, показва един
Коментари Харесай

Колаж с полицейска кола върху трамвайни релси в София стана хит в социалните мрежи

Снимка, публикувана във фейсбук групата " Катастрофи в София ", демонстрира един от новите коли на " Пътна полиция ", " паркиран " върху трамвайни релси. За по-малко от час обявата събра стотици реакции и десетки мнения,предаде .



Кадърът е колаж на фотография от истинска злополука отпреди няколко дни - на 29 май млад водач навлезе на релсите на столичния бул. " България ". 



Новите 86 патрулни автомобила на " Пътна полиция "  бяха показани публично преди два дни. Колите са високоскоростни и оборудвани с ПОС-терминали за заплащане на санкции по електронни фишове и актове. Новата облага незабавно стана мотив за смешки онлайн. Някои хора показват и отвращение, че се харчат средства за полицейски коли, до момента в който за коли за спешна помощ и кувьози се събират капачки.

Че фотографията е колаж, е видно и за огромна част от потребителите в мрежата. Под изображението има мнения като " Добър колаж " ; " Толкова безработни хора да има... " ; " По-забавни са ми хората, които не могат да разграничат колаж от истина ".

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР