Софийската математическа гимназия отново е без директор. Временно изпълняващата длъжността

...
Софийската математическа гимназия отново е без директор. Временно изпълняващата длъжността
Коментари Харесай

СМГ отново остана без директор

Софийската математическа гимназия още веднъж е без шеф. Временно изпълняващата длъжността Зоя Савова е подала молба за овакантяване по взаимно единодушие. Поводът са проблеми и проблеми, наследени при назначението ѝ.

Забавените курсове за подготовка в 4-ти и 7-ми клас поради ремонта на учебното заведение, са една от аргументите за напускането. Шефката на Регионалното ръководство на образованието в София Ваня Кастрева даде обещание, че курсовете ще стартират тази събота и неделя, а името на новия шеф на СМГ ще стане ясно на 10-ти октомври.
Ваня Кастрева, шеф на РУО София-град: С извънреден плам и отговорност е приела да поеме откриването на образователната година и стартирането на всички действия, само че след това след декларациите на някогашния към този момент шеф, че той ще предприеме, ще апелира заповедта за своето уволняване. Всички провокации, на които тя се е натъкнала, встъпвайки в тази позиция. Това е предизвикало у нея желанието ѝ в последна сметка да отстъпи тази служба на различен сътрудник, който да има една по-дълга вероятност за работа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР