Софийската градска прокуратурата е протестирала домашния арест на Габриела Славова,

...
Софийската градска прокуратурата е протестирала домашния арест на Габриела Славова,
Коментари Харесай

БРУТАЛНОТО УБИЙСТВО: Прокуратурата е протестирала домашния арест на Габриела Славова

Софийската градска прокуратурата е протестирала домашния арест на Габриела Славова, оповестява " 24 часа ".

Софийски градски съд наложи на Габриела Славова домакински арест с аргумента, че като майка на две невръстни деца, едното, от които бебе, би трябвало да поставя грижи за тях. Освен 6-годишното момченце, тя има и бебе на 4 месеца. То е родено по време на късия й брак с Пейо Пеев, само че за него претендира Велико Минков, който е бил за малко и народен представител. Той води дело за бащинство в Бургаския областен съд. Междувременно стана ясно, че Агенцията за обществено подкрепяне е настанила двете деца при майката на Пейо Пеев. Вчера с пост във фейсбук Велико Минков й благодари, че се грижи и за неговото дете.

От СГП не са съгласни, че Габриела би трябвало да е под домакински арест, тъй като децата не са при нея, а също така са на мнение, че децата не трябва да бъдат поверени на грижите на жена с толкоз тежко обвиняване, каквото е обвиняването в ликвидиране.

Софийският апелативен съд би трябвало да гледа митинга във вторник. Вероятно и нейната майка Красимира Трифонова е обжалвала задържането си под стража.

33-годишната жена е упрекната дружно с майка си 54-годишната дипломатка Красимира Трифонова в убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Той и Габриела имат 6-годишно момче, само че са сключили брак едвам доскоро повече от 4 месеца. Тялото на Пейо Пеев беше намерено в колата му в петък вечерта. Автомобилът беше зарязан на Витоша. Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев убийството е станало предишния четвъртък. Разследващите считат, че майката е душила Пейо Пеев, а Габриела затискала вратата на автомобила, с цел да не излезе.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР