Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд

...
Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на жената, убила майка си с над 100 удара

Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд (СГС) против 38-годишната жена, умъртвила майка при нечовечен побой в апартамент в столичния квартал „ Христо Смирненски”.

Прокуратурата изнесе още информация за това по какъв начин тъкмо е осъществено закононарушението. Обвиняемата нанесла не по-малко от 100 удара с ръце и крайници в тялото и главата на жертвата.

От държавното обвиняване прецизират, че подсъдимата била подвластна от алкохол, вземала и разнообразни психоактивни субстанции - марихуана, екстази, амфетамини, метаамфетамини, халюциногенни гъби. Тя постоянно проявявала вербална и физическа експанзия по отношение на майка си.

Убийството бе осъществено на 11 февруари предходната година. Тогава жертвата посетила жилището на щерка си. Тя била изпратена да купи бира и щом се върнала, обвинената почнала да я гони от вкъщи си. Майката обаче не си тръгнала, защото била привикнала с отношението на щерка си. Подсъдимата решила, че единственият метод да се освободи от наличието на майка си, е да я убие. Така почнала поредно и със забележителна мощ да удря дамата по цялото тяло и в региона на главата. По този метод ѝ предизвикала голям брой пострадвания, които довели до гибелта ѝ.

Когато открила, че майка ѝ не диша, обвинената се обадила първо на собствен другар и му споделила за осъщественото, след което позвънила на незабавния телефон и съобщила, че е намерила майка си убита. Младата жена била арестувана същия ден. Тройна сложна психолого-психиатрична експертиза открила, че страда от личностно разстройство – прочувствено нестабилна персона, биполярно разстройство в ремисия, синдром на взаимозависимост от приложимост на алкохол.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР