Голяма радост по морето.Морската вода вече става за къпане.През нощта

...
Голяма радост по морето.Морската вода вече става за къпане.През нощта
Коментари Харесай

Голяма радост за част от България показа прогнозата на НИМХ

Голяма наслада по морето.

Морската вода към този момент става за къпане.

През нощта облачността ще е раздрана, най-вече висока. По-значителна ще е преди среднощ над югоизточните региони и тук-там там към момента ще има слаби превалявания. В по-голямата част от страната ще бъде съвсем безшумно, в Североизточна България – със слаб североизточен вятър, съобщи

Утре ще бъде най-вече слънчево.

Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места в Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, има условия и за градушки. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София - към 28°. През нощта против четвъртък преваляванията ще продължат в Централна Южна и в Източна България.

В планините сутринта ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има превалявания, гръмотевични стихии и градушки. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра – към 15°.

По Черноморието ще най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че без превалявания. Ще бъде съвсем безшумно. Максималните температури ще са 25°-29°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР