Софийската градска прокуратура ще разследва 18-годишния син на ръководител от

...
Софийската градска прокуратура ще разследва 18-годишния син на ръководител от
Коментари Харесай

СГП ще разследва прокурорски син, замесен в серия от безнаказани побои в Перник

Софийската градска прокуратура ще проверява 18-годишния наследник на началник от Пернишката прокуратура, който е махленски в осъществяването на серия от побои против поданици на града.

Последният случай, в който се е забъркал Васил Михайлов, е сборичкване с известния футболист и треньор Румен Андонов. Избухването на абсурда с непредизвиканата експанзия против Андонов докара до разкрития за голям брой по-ранни конфликти, за които е разследван Михайлов.

Бащата на обвинения за закононарушението е Бисер Михайлов - зам.-окръжен прокурор на Перник. bTV показва, че самият той беше разследван и арестуван по дело за изнудване и лихварство, само че процесът е приключил без присъда, което му е разрешило да резервира управителния си пост.

Министерство на вътрешните работи проверява публично най-малко три случая на принуждение с присъединяване на сина му Васил, при един от които самият младеж е ранен от мъж, опитал да приключи побоя. Сигналите против него са повече от 20.

Михайлов е арестуван за 72 часа, откакто даде изявление пред bTV, в която отхвърляше обвиняванията и си позволяваше да наскърбява потърпевшия Румен Андонов.

Всички прокурори в Плевен са си създали отказ от случая поради познанството с Бисер Михайлов.

В сряда екипи на Жандармерията, ОДМВР и Групово дело " Национална полиция " са организирали профилирана интервенция в Перник за " установяван, задържане и профилактика на лица от дейния престъпен контингент ".

Кметът на Перник Станислав Владимиров персонално се ангажира със случая, като разгласи, че ще поведе митинг против насилието, напомнящо за мутренските времена, в случай че страната не се намеси съответно.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР