Софийската градска прокуратура ще разпита Ивайла Бакалова. Това обяви градският

...
Софийската градска прокуратура ще разпита Ивайла Бакалова. Това обяви градският
Коментари Харесай

СГП ще разпита Ивайла Бакалова за Мартин Божанов - Нотариуса

Софийската градска прокуратура ще разпита Ивайла Бакалова. Това разгласи градският прокурор на София Илиана Кирилова преди съвещание на краткотрайната комисия за следствие на гибелта на Мартин Божанов - Нотариуса.

По думите ѝ Ивайла Бакалова е разговаряла с тях от непознат телефон. " Тя е търсила от Мартин Божанов правна помощ. Тази информация имаме от през вчерашния ден, като нещо ново. Свидетелите са обезпокоени, защото записът е юридически в техния дом. Бакалова им е дала обещание, че това няма да бъде излъчено ", Кирилова.

Вие знаете, че Комисията за Мартин Божанов се образува след лъчение от страна на „ Антикорупционния фонд " за напън, който е упражняван против Ивайла Бакалова за задържането на нейния брачен партньор. В хода на делото има разпитани нови двама очевидци, които описват, че точно тя е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов

В прокуратурата всеки си извършва отговорностите и водят се разпити. Подготвила съм информация във връзка с кои лица прокуратурата е изготвила отводи или има импортирани обвинителни актове. Тези лица са от най-различни партии. Моето избиране не е изключение, обясни Илиана Кирилова. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР