Софийската градска прокуратура повдигна обвинение срещу 15-годишния ученик Даниал Бейкверди

...
Софийската градска прокуратура повдигна обвинение срещу 15-годишния ученик Даниал Бейкверди
Коментари Харесай

15-годишният Даниал, намушкал връстник-обвинен и в килия!

Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване против 15-годишния възпитаник Даниал Бейкверди за опит за ликвидиране, заяви пред Дир.бг зам.-градският прокурор на София Зорница Таскова.

Вчера момчето атакува и намушка с нож собствен връстник в столичния жк "Надежда ", като възмездие за пуснат в обществената мрежа афектиран колаж. По-рано през днешния ден представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че съгласно очевидци колажът бил с лицето на Даниал в клип или фотография с хомосексуални подиуми.

Даниал е дете от разбъркан брак с ирански генезис. След кървавата разпра, той бе сниман и разпитван от други момчета, които го виждат гол до кръста, с ножа в ръка и със следи от кръв по тялото в региона на бул. "Ломско шосе ". По-късно младежът бе арестуван.

Намушканото 16-годишно момче пък бе превозено в "Пирогов " и оперирано по неотложност. И сега лекарите се борят за живота му. От болничното заведение приканиха, който има опция да подари кръв от група А с позитивен резус фактор.

15-годишният Бейкверди ще остане в ареста до неделя, когато прокуратурата ще внесе искане в съда за налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража ". По закон, защото е малолетен, той ще получи по-ниска присъда за осъщественото.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР