Софийската филхармония стартира традиционната си декемврийска кампания Подари концерт за

...
Софийската филхармония стартира традиционната си декемврийска кампания Подари концерт за
Коментари Харесай

Софийската филхармония с Коледни подаръци за своята публика

Софийската филхармония започва обичайна си декемврийска акция „ Подари концерт за Коледа “.  От 1 до 31 декември всеки, който закупи билет за класическите концерти на Филхармонията в зала „ България “ ще се продават с 30% намаление от цената. Специална оферта има и за членовете на Филхармоничното общество – те ще могат да закупят циклите от юбилейния сезон с 40% отстъпка.

Водени от концепцията, че най-хубавият подарък е страстта, филхармониците са се постарали да обезпечат доста празнични моменти на своята аудитория. В декемврийския плакат са включени музиканти от ранга на Шарл Дютоа, Табеа Цимерман, Минчо Минчев, Рик Стотийн, Найден Тодоров, Борислава Танева и други Вече са в пуснати в продажба и билетите за концерта на огромната оперна дива Анджела Георгиу, която ще се срещне с българските меломани на 25 февруари.

И тази година Софийска филхармония ще зарадва своята аудитория със специфични празнични концерти с едни от най-любимите коледни творби, изпълнени от най-хубавите музиканти. В специфичната стратегия са включени концерти както за огромни, по този начин и за най-малките почитатели на класическата музика

Още на 12 декември от 19ч. в Камерна зала София квартет приготвят „ Коледен концерт с дрескод “ със специфичното присъединяване на Детския филхармоничен хор с диригент Славил Димитров. Атрактивните музиканти ви провокират да се облечете в цвета на шампанското и да не забравяте положителното си въодушевление. Чаша шампанско ще бъде специфичният комплимент към публиката.

На 13 декември с премиера на Третс симфония „ Кадиш “ от Бърнстейн ще отбележим неговата 100-годишнина. Диригент на концерта е маестро Найден Тодоров.

На 18 декември най-хубавата виолистка на нашето време Табеа Цимерман ще свири с първия ни оркестър.

На 20  декември от 19ч. още веднъж в Камерна зала вокална групировка „ Импресия “ ще опишат музикално-сценичната приказка  „ Принцът и истината “. Клавирният акомпанимент е поверен на Янко Маринов, а концертът ще се включат дребните  Александър Маджаров (в ролята на Принца); Калина Георгиева (балерина) и Маргарита Ваклинова (арфа).

Ден по-късно (21 декември) в същия час в зала „ България “ Кварто Квартет ще показват една „ Коледа с Кармен “. В програмата е включен балетният спектакъл  „ Зимна приказка “ по музика на Бизе – Щедрин.

Приказната история за „ Лешникотрошачката “ е желано заглавие за  празниците. Софийските деца ще видят една малко по-различна „ Лешникотрошачка “, разказана от Фортисимо Фамилия, Софийската филхармония с диригент Славил Димитров и артистите Teо Елмазов и Ангелина Гаврилова на 23-ти декември от 11:30ч. в зала „ България “.  Спектакълът е подобаващ както за деца, по този начин и за възрастни.

На 25 декември от 11ч. в зала „ България “ Софийска филхармония кани своите правилни почитатели на традиционн Коледно матине с присъединяване на Националния филхармоничен хор, Детския филхармоничен хора,Любена Нинова и Георги Султанов.

В същия ден, само че от 18ч., още веднъж в зала „ България “ ще имате опция да чуете обичайния коледен концерт на Хора на софийските момчета.

На 27 и 28 декември са огромните празнични концерти на Софийската филхармония със солист Люси Дяковска. Емблематични песни за Коледа и Нова година от целия свят в аранжименти на Румен Бояджиев-син и под диригентството на маестро Найден Тодоров и Димитър Косев ще дадат блестящия свършек на 2018 година

Подарете концерт за Коледа и празнувайте със Софийската филхармония!

Билети за всички събития се продават с отстъпка в Ивентим и на касата на зала „ България “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР