Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност за опит за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност за опит за
Коментари Харесай

Автоджамбазинът Руснака остава в ареста до 72 часа

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност за опит за кражба на автомобил мъж, роден в Руската Федерация.

На 1 август, към 4:15 ч. пред блок в София, обвиненият Н.А., посредством потреблението на отвертка, е направил опит незаконно да отнеме лек автомобил „ Мерцедес ”.

Опитът е останал незавършен заради обстоятелството, че обвиненият е бил видян от притежателя на колата, оповестяват от прокуратурата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за което се планува наказване отнемане от независимост от 1 до 10  години.

Вчера (15 август), в хода на следствието, мъжът бе арестуван при акция на Столична дирекция на вътрешните работи и групата „ Кобра “, като сутринта той бе изведен от вкъщи му по къси панталони и джапанки.

Мъжът с прякор " Руснака " е осъждан неведнъж. Предвид опцията да извърши друго закононарушение или да се укрие, той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР