Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 45-годишен мъж, нанесъл

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 45-годишен мъж, нанесъл
Коментари Харесай

Задържаха 45-годишен мъж, удрял майка си, заканил се с убийство

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 45-годишен мъж, нанесъл телесна щета на старата си майка и й се заканил с ликвидиране. 

На 10.04.2024 година, в апартамент в „ Младост “ 4, обвиненият Д.Г. удрял с ръце и ритал в главата и тялото майка си, в резултат на което й предизвикал телесна щета. Обвиняемият се заканил с ликвидиране по отношение на дамата, като й споделил: „ Ще те убия. Къде си тръгнала, върни се да те пребия “. Деянията са осъществени в изискванията на домашно принуждение.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “, оповестяват от прокуратурата. 

Д.Г. е осъждан за нанасяне на телесна щета и за закана с ликвидиране по отношение на майка си към този момент един път и е излежавал ефикасна присъда в затвор. Предвид опцията да извърши друго закононарушение, той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор. 

Предстои да бъде импортирано искане в Софийски областен съд по отношение на Д.Г. да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР