Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 41-годишният мъж, причинил

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 41-годишният мъж, причинил
Коментари Харесай

Шофьорът, помел 7 коли на паркинг в София отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 41-годишният мъж, предизвикал две ПТП-та и блъснал седем автомобила при изискванията на продължавано закононарушение.

Късно във вторник вечерта на паркинг пред блок в столичния квартал " Стрелбище " обвиненият е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като при придвижване на заден ход не гледал обратно и е блъснал 5 автомобила. След това обвиненият не направлявал автомобила и блъснал още 2 паркирани автомобила.

Шофьорът отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции , както и да даде проба за проучвания. Според пострадалите, той е бил във очевидно несъответстващо положение , а в колата, с която е осъществено действието, е открито оръжие .

" В 22:30 комшия позвъни на вратата, че на паркинга има автомобил, който блъска всички коли. Със брачна половинка ми излязохме, тъй като колата на сина ми е на паркинга и се оказа, че има девет коли, които са помлени . Един пийнал, очевидно дрогиран и несъответстващ човек ", описа по-рано в ефира на Борислава Борисова, пострадал.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, а с разпореждане на наблюдаващ прокурор мъжът е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за непрекъснат арест на обвинения, оповестиха от обвиняването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР