Софийска районна прокуратура повдига обвинение на спътниците на Кристиан Николов,

...
Софийска районна прокуратура повдига обвинение на спътниците на Кристиан Николов,
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на спътниците на Кристиан Николов за катастрофата с Милен Цветков

Софийска районна прокуратура повдига обвиняване на спътниците на Кристиан Николов, който провокира злополуката, довела до гибелта на журналиста Милен Цветков на 19 април.
Гледат мярката за неотклонение на Кристиан Николов за злополуката с Милен Цветков Той беше упрекнат за причиняване на гибел след приложимост на упойващи субстанции
Георги Иванов и Симона Цветкова са упрекнати за това, че са „ затаили “ истина във връзка с станали им известни обстоятелства и условия, свързани с предмета на доказване по друго наказателно произвеждане за злополуката, провокирала гибелта на Милен Цветков пред органите на властта в лицето на проверяващия служител на реда.
Синът на Лъчезар Иванов: Не си припомням нищо от злополуката с изключение на удара Пред bTV проговори спътникът на водача, предизвикал случая с Милен Цветков
Георги Иванов - наследник на депутата Лъчезар Иванов, беше арестуван в полицията за 24 часа, откакто е избягал от мястото на случая. той беше освободен от ареста.

Спрямо двамата обвинени са взети ограничения за неотклонение - гаранция в пари в размер на по 10 000 лв. за всеки. Разследването продължава.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР