Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за закани с убийство

...
Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за закани с убийство
Коментари Харесай

Заради закани за убийство срещу магистрати Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство

Софийска районна прокуратура образува досъдебно произвеждане за закани с ликвидиране против магистрати. Във връзка с получени на електронната поща на Софийска районна прокуратура електронни известия, съдържащи закани с ликвидиране по отношение на магистрати – съдии и следовател, и обидни квалификации, касаещи голям брой политици и други обществени персони, е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 144, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Разследването по досъдебното произвеждане е предоставено на ГДБОП-МВР, след осъществена инспекция от същата конструкция.

Наблюдаващият прокурор е указал установяването, издирването и задържането на създателя на известията и е дал подробни писмени инструкции по отношение на всички дейности по следствието, които следва да се извършат. Оперативно-издирвателните мероприятия до този миг насочват към лице, което води бездомнически метод на живот, употребява безвъзмезден интернет на публични здания и изпраща известия от разнообразни имейл адреси до голям брой получатели.
Разследването по случая продължава.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР