*** София От 10:30 ч., на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев

...
***
София
От 10:30 ч., на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 22 февруари 2022 г.

***

София

От 10:30 ч., на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще одобри представители на организации и сдружения на българите в Република Северна Македония.

***

София:

От 10:30 ч. в зала „ Европа “ в постройката на КНСБ, площад Македония ще се организира кръгла маса за новаторски способи в образованието на млади водачи.

***

София

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „ Парчевич “, кв. „ Център “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на: ул. „ Парчевич “ от бул. „ Христо Ботев “ до ул. „ Княз Борис-I “ и ул. „ Цар Самуил “ от „ Неофит Рилски “ до ул. „ Парчевич “, оповестиха от " Софийска вода ".

***

София

Националната федерация “Култура “ към КТ „ Подкрепа “ приканва всички експерти от музеите и галериите към протестни дейности на 22 февруари

***

София

От 10:00 ч. асоциацията на индустриалния капитал в България провежда кръгла маса за показване на Доклад за разпознатите съществени и характерни умения по основни професии/длъжности в 13 стопански действия (сектора) по план BG05M9OP001-1.128-0004 „ Развитие на цифровите умения “ ‘чрез платформата ZOOM.

***

Пловдив

Министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер ще проведe среща в Пловдив с Консултативния съвет към Тракия икономическа зона - Въглеродно-неутрална индустриална зона (ТИЗ-ВНИЗ).

***

Бургас

От 13:00 ч. в зала „ Компас “ на хотел „ България “ Бургас ще е хазаин на първия районен конгрес за авиосвързаност и туризъм.

***

Бургас

От 9.00 часа в Културен дом на НХК Общински съвет – Бургас ще организира постоянно съвещание.

***

Шумен

От 10:00 ч., в зала 203 на общината ще има брифинг на тематика: Реализацията на план „ Създаване и показване на цифрово налично културно завещание на община Шумен “.

***

Велико Търново

От 11:00 ч. до 12:00 ч ще бъде стеснен достъпа на гости до Архитектурно-музеен резерват „ Царевец “. Екипът на Регионален исторически музей - Велико Търново минава към ефикасните протестни дейности, поради обидните и недомислени параметри на средствата, планувани за развиване на културните институти в подготвяния Закон за държавния бюджет за 2022 година.

***

Стара Загора

От 12:00 ч. в офиса на партията управлението на групата на общинските съветници от ГЕРБ - Стара Загора ще даде конференция по отношение на идното съвещание на Общинския съвет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР