София. За да приема предложението за кола и шофьор от

...
София. За да приема предложението за кола и шофьор от
Коментари Харесай

Елена Йончева, БСП: За да приема предложението за кола и шофьор от страна на Корнелия Нинова и БСП – имаме определени притеснения

София. За да приема предлагането за кола и водач от страна на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия – имаме избрани терзания. Това сподели представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева на конференция след съвещание на управлението на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и Изпълнителното бюро на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. Във връзка с обезпечените й кола и водач от Българска социалистическа партия, Йончева изясни: „ Като народен представител, в никакъв случай не съм употребила кола и водач от Народното събрание за моята парламентарна активност. Никога не съм мислила, че това е належащо, тъй като мога да употребявам личния си автомобил. Мисля, че не съм и неприятен водач. Очевидно, че да приема това предложение от страна на госпожа Нинова, от страна на Българска социалистическа партия, имаме избрани терзания “.
Попитана дали е получавала закани, представителят на Българска социалистическа партия отговори: „ Не бих желала да влизам в конкретика. Мисля, че доста неща ще станат ясни в околните месеци “.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР