София. Ядреното споразумение и излизането на САЩ от него ни

...
София. Ядреното споразумение и излизането на САЩ от него ни
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Излизането на САЩ от ядреното споразумение безпокои всички и затова ще бъде тема на лидерите на ЕС в София

София. Ядреното съглашение и излизането на Съединени американски щати от него ни безпокои всички. Утре по тази причина го подвигаме като тематика на Съвета. Действително може да провокира доста тежки разтърсвания след това. Това сподели на конференция министър-председателят Бойко Борисов след среща с премиера на Испания Мариано Рахой, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ С Мариано Рахой другарството ни датира много от дълго време, когато беше вътрешен министър, а аз - основен секретар. Тогава ми даде аления кръст на испанската полиция – най-високия полицейски медал, на парада в Аликанте. Тогава Никола Саркози също беше вътрешен министър - далечни времена на нашата младост. Благодаря от името на народа по тази причина, че оценявате председателството, тъй като то не е мое, а на България и на българите. Когато всички до момента регистрират какъв брой сполучливо се оправяме, това е една добра визитна картичка за България “, съобщи Борисов. Според него неслучайно, и сега не престават службите да разкриват заводи за незаконно произвеждане на цигари, на опиати, трафик на хора. „ Едно съвършено полицейско съдействие по всички линии, в това число и контраразузнавателните служби.
Използвахме времето да го осведомявам за това, което вършим с сътрудниците, по линия на „ Брекзит “. Неслучайно и Тереза Мей идва на следващия ден. И в Испания, и в България има доста жители на Англия. Нашите връзки с държавното управление в Лондон би трябвало да бъдат наложително положителни и да намерим допустимо най-хубавия вид за „ Брекзит “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР