*** София. След 9.00 часа, два екипа на ЦСМП ще транспортират до

...
***
София.
След 9.00 часа, два екипа на ЦСМП ще транспортират до
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 19 август 2022 г.

***

София.

След 9.00 часа, два екипа на ЦСМП ще транспортират до Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ останалите под здравно наблюдаване в УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “ сръбски жители, приети в болница след случая на Автомагистрала „ Тракия “.

***

София.

От 10.00 до 12.00 часа в заседателната зала на Централното ръководство на НЗОК, ул. Кричим № 1, ет. 4 ще се организира работна среща, на която ще бъде дискутирано взаимоотношението и обмяната на информация сред НЗОК и репортерите, които отразяват нейната работа.

***

София.

От 10.00 часа, в залата на ул. „ Леге “ 2-4, служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще даде брифинг за медиите по настоящи тематики, свързани с работата на министерството.

***

София.

От 10.00 часа зам.-кметът по екология Десислава Билева ще ревизира подмяната на отоплителни устройства по Проект „ Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община посредством замяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с екологични други възможности “.

***

София.

От 11.00 часа в Българска телеграфна агенция София ще се организира конференция на " Възраждане ", на която ще бъдат оповестени водачите на листи за всеки многомандатен изборен регион.

***

София.

От 10.00 до 12.00 часа в заседателната зала на Централното ръководство на НЗОК, ул. Кричим № 1, ет. 4, по отношение на редица изявления, в които се твърди, че публицистите срещат съществени усложнения в достъпа до информация от здравните институции, както и че тя не е задоволително транспарантна, шефът на Националната здравноосигурителна каса, проф. доктор Петко Салчев.

***

София.

От 11.00 часа на " Раковски " 134 ще се организира брифинг по отношение на желанието на служебния министър на правораздаването Крум Зарков да даде постройката на европейските ни делегирани прокурори. Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов ще изясни проблема и ще зададе забавни въпроси на господин Зарков.

***

София.

От 11.00 часа, водачът на " Изправи се България " Мая Манолова и деятели от партията ще проведат протестна акция против голословно високите цени на горивата в страната, като част от акцията " Антиспекула ".

***

София.

От 12.00 часа в постройката на Министерството на превоза и известията, ул. „ Дякон Игнатий “ 9,

ще се организира конференция на вицепремиерът по икономическите политики и министър на превоза и известията Христо Алексиев и министърът на строителството, превоза и инфраструктурата на Сърбия Томислав Момирович, на тематика: Двустранното съдействие в железопътния и водния превоз.

***

Бургас.

От 11.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се организира конференция във връзка идния Международен плувен маратон „ Порт Бургас 2022 “.Главният уредник Цанко Цанков ще даде повече детайлности към плувния маратон и ще дава отговор на вашите въпроси.

***

Бургас.

От 12.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се организира конференция за идния на 20 и 21 август TEEN BOOM FEST.

***

Варна.

От 18.00 до 20.00 часа в Социалната Чайна –Варна ще се организира единствената по рода си еко работилница, чиято тематика ще бъде: " Как се прави лампа от отпадъци? "

***

Варна.

От 18.00 часав Градската художествена изложба - Варна ще бъде открита изложбата “Summertime”

***

Габрово.

От 10.30 часа ще се организира съревнование по нанагорнище на стълбите към Националния храм монумент „ Шипка “, Областна администрация Русе. Инициативата се провежда от Областна администрация – Габрово и Регионалното ръководство на образованието /РУО/, като се събитието се осъществя и с поддръжката на Областната администрация в Русе.

***

Сливен.

От 10.00 часа, в зала 105 на администрацията, кметът на община Сливен Стефан Радев ще даде брифинг на тематика осъществяването на европейския план на „ В и К “ ООД за реорганизация на водопроводната и канализационна мрежа и настоящите поправки на общината.

***

Стара Загора.

От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69:

Вълшебна библиотека. Програми: Нека ни е весело; Интерактивен магичен под - игри безспир. Пожелах да представя; Четем книгата, гледаме филма; Арт работилничка „ Сръчковци”.

***

Стара Загора.

От 19.30 часа на сцената пред Общината ще се състои Латино фиеста на „ Ес Ти Денс “ и другари

***

Търговище.

От 10.00 часа във фейсбук профила Народно читалище „ Михаил Донев – 1903 “ село Лиляк, ще се състои онлайн драматизация на приказки от Ангел Каралийчев по случай 220 година от рождението му

***

Търговище.

От 10.30 часа в Регионална библиотека „ Петър Стъпов “ ще състои литературно утро „ Майчина сълза “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР