София. През последните близо два месеца над десет пъти откриваме

...
София. През последните близо два месеца над десет пъти откриваме
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: За два месеца открихме над 10 нови и обновени клубове на БСП, в които приемаме нови членове

София. През последните близо два месеца над 10 пъти откриваме или нов клуб на Българска социалистическа партия, или освежен, в които одобряваме нови членове на партията. Това е показателно, че даже когато сме в съпротива, хората ни имат вяра, че си вършим работата и идват нови съидейници ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на откриването на актуализирания клуб на партията в столичния квартал " Люлин " пред десетки симпатизанти и членове на левицата, оповестиха от пресцентъра на партията . Тя добави, че е елементарно, когато си в ръководство да приемаш нови членове, само че същинско, честно и безкористно е, когато си в съпротива, да дойдат хората при теб. „ Това ни радва и се дължи на всеки един от вас, че за година не отстъпихме от обещанията, които дадохме преди изборите. Въпреки изкушенията и опитите да купят част от нас с постове, ние устояхме ”, добави Нинова. Пред препълнения клуб на Българска социалистическа партия тя регистрира свършеното от парламентарната група за една година. „ 31 закона внесоха нашите депутати в осъществяване на обещанията и на програмата ни. Това е една същинска опция. Няма седмица да няма митинг в страната. Не помня скоро да е имало толкоз разнообразни митинги - на учители, лекари, служители на реда, пожарникари, хора с увреждания, учени, еколози. Това значи, че доста огромни групи от обществото не утвърждават това, което се случва в страната. Затова сме призвани да отговорим на упованията на хората ”, добави още тя. По думите ѝ Българска социалистическа партия поддържа целите на европредседателството, само че не може да се оставят хората в страната на произвола на ориста.
Корнелия Нинова заяви, че до началото на юли ще бъде свикано Национално заседание. На него левицата ще показа план за бъдещето и визия за България, който ще предложи за публично разискване. Ще се търсят оферти и поддръжка от разнообразни професионални организации, цивилен структури и други партии по най-важните за страната въпроси.
По време на откриването на актуализирания клуб Нинова връчи членски карти на новоприети членове на Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР