София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи годишната награда

...
София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи годишната награда
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи годишната награда „Агробизнесмен на България” за 2017 г.

София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи годишната премия „ Агробизнесмен на България ” за 2017 година Призът, който се присъжда от 1991 година от вестник „ Български фермер ”, получи Николай Стефчов. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева означи, че българското земеделие е доста значима част от стопанската система, а с европейските средства, които получава, има опция да стане още по-модерен и добре развъртян бранш.
В приветствието си към участниците в годишната среща на агробизнеса с управленията на Министерството на земеделието, храните и горите и Държавен фонд „ Земеделие “ ръководителят на Народното събрание акцентира, че 73 % от европейските средства се усвояват от българските аграрни производители. Стремим се оптимално да улесним този развой и разчитаме на вас, в случай че има някакви проблеми, дружно да създадем по този начин, че тези дотации да стигат по-бързо и по-лесно до всеки аграрни производител, означи Цвета Караянчева.
Вестник „ Български фермер ” има своите обичаи, той осведоми българските земеделци, зачита мнението им и задава тематиките от дневния ред на българския поземлен бранш, означи Цвета Караянчева. Тя поздрави публицистичния екип на вестника и пожела още дълги години изданието да оказва помощ на българските фермери и да им показва най-новите неща в региона на земеделието.
Наградата „ Агробизнесмен на България ”, която се присъжда от 1991 година, е за изявен и заслужил със своите хрумвания, планове и нововъведения предприемач, чиито старания оказват помощ за това българското земеделие да бъде на равнището на бранша във водещите земеделски страни в Европа и по света.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР