София. Полк. доц. Владимир Василев, д.м. е новият заместник-началник на

...
София. Полк. доц. Владимир Василев, д.м. е новият заместник-началник на
Коментари Харесай

Полк. доц. Владимир Василев е новият заместник-началник на ВМА по диагностично-лечебната дейност

София. Полк. доцент Владимир Василев, д.м. е новият заместник-началник на ВМА по диагностично-лечебната активност. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение . В осъществяване на заповед на министъра на защитата той е назначен и за заместител основен доктор на Въоръжените сили на Република България.
Доц. Владимир Василев, който е и шеф на Катедра „ Пластична хирургия и дерматология ”, бе показан по време на годишния доклад на управлението на ВМА и подчинените ѝ структури.
„ Пожелавам Ви сполучлива работа, тъй като това е един доста сложен сектор, който изисква извънредно доста познания, умения и бързо вземане предвид в съответната обстановка “, разяснява началникът на ВМА бригаден военачалник професор доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS.
По време на срещата управленията на лечебните заведения, част от структурата на ВМА, показаха доклад за активността си за интервала от май-декември 2017 година.
Проф. Мутафчийски регистрира повишение броя на амбулаторните прегледи, миналите пациенти през стационара, броя на оперираните заболели и значимо покачване в осъществените интервенции. По отношение на заетостта на леглата във ВМА-София той даде образец от преди време, когато е регистрирана съвсем стопроцентова претовареност - 99,6%, което значи единствено едно свободно легло.
Всички тези цифри демонстрират качеството на работа на даденото лечебно заведение и ние вървим в вярната посока, регистрира още бригаден военачалник професор Мутафчийски.
Той отдели особено внимание на обстоятелството, че ВМА е конструкция, основана да обслужва Българската войска, миналите през нея и нейните подразделения и така нататък
„ Вие сте големият капацитет за развиване на ВМА “, обърна се професор Мутафчийски към представителите на периферните лечебни заведения, изтъквайки че всеки един военнослужещ, без значение в коя част на страната се намира, има правото на идентична качествена помощ, както във ВМА-София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР