Агресивен шофьор на автобус по линия 21 изхвърли контрольор от

...
Агресивен шофьор на автобус по линия 21 изхвърли контрольор от
Коментари Харесай

Шофьор на автобус изхвърли контрольор в Пловдив, изгони пътниците СНИМКИ

Агресивен водач на рейс по линия 21 изхвърли инспектор от ОКТ от рейса, като изгони и пасажерите по време на курс, съобщава  Инцидентът е станал на бул. „ Победа ”, до момента в който пътува към спирката на гара Филипово ”.

Контрольорът от ОКТ Силвия Найденова описа, че е правила рутинна инспекция от страна на Община Пловдив за транспортните документи на рейса и водача – пътни листове, както и билетите, които се продават.

„ Шофьорът ми попречва инспекцията – не ми даде контролния лист. Започна да крещи и да наскърбява доста. Няма да споделям какви думи ни сподели. Закани се, че ще викне полиция,а пасажерите слязоха. Същевременно и ние се обадихме на 112, пристигна патрулка и ДАИ. Оказа се, че не е попълнил пътния и контролния лист. Има до този миг 3 нарушавания ”, сподели Найденова.

Водачът се е обърнал към една от пътничките: “Искаш ли веднага да те ударя ”, а по-късно съобщи, че напуща и този „ дарак да го кара, който желае ”.

Проверката е била и за продажба на остарели или нерегламентирани билети от страна на водача, който ги продава. През последния месец от ОКТ стегнаха колана, като хванаха редица извършители – кондуктори и водачи, които продават остарели билети.

В същото време все по-често контрольорите стават обект на експанзия от страна на водачите и кондукторите. Имало е случаи, при които и водачи на рейсове не стопират на спирки, когато видят контрольори.

На място пристигна и зам.-кметът по превоз Савина Петкова, както и представители на  компанията транспортьор в лицето на „ Автотранс Чолаков ”.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР