София първа въведе всички рестриктивни мерки. Първи затворихме нощните заведения,

...
София първа въведе всички рестриктивни мерки. Първи затворихме нощните заведения,
Коментари Харесай

Фандъкова: Контролът в София е строг! Много е важно да спазваме мерките

София първа вкара всички рестриктивни ограничения. Първи затворихме нощните заведения, гимназии. Следим всички данни, с цел да се взимат единствено работещите ограничения. Давам оферти за столицата и на здравния министър. Това съобщи пред Нова телевизия столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

"Сега не е време за политически борби. През лятото направихме всичко допустимо за лечебните заведения в София. Проблемът с медиците не е от през вчерашния ден ", отговори Фандъкова на изявление на президента, че ръководещите са пропуснали подготовката на лечебните заведения през лятото.

Имаме дълготраен позитивен % на антгенните проби - 30% от тестваните са инфектирани, разкри столичният кмет.

Контролът в столицата е извънредно непоколебим - вършат се по няколко пъти инспекции и на Коледния базар. Има актове към търговците и притежателя на базара. Вчера взехме решение Коледният базар да работи до 20 часа. Консумацията на място е неразрешена. Няма риск за хората, в случай че не се струпват, носят маски и взимат храната си за у дома, заяви градоначалникът.



Тази вечер в 19 часа ще се възпламенят коледните светлини в София без аудитория и празненство, сподели Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

Над 80% от софиянци носят маски в градския превоз. Повечето хора в София съблюдават ограниченията. Все към този момент познава инфектиран или болен и хората са виновни. Много е значимо да съблюдаваме ограниченията, разкри кметът на София.

Проблем с мръсния въздух имаме, сега нямаме сериозен проблем, сподели Фандъкова европейските данни за през днешния ден към 8 часа.

"Климатичните условия, горенето на несъответствуващи предмети и въглища и колите са повода за неприятното качество на въздуха. Затова защитихме два плана за безвъзмездна промяна на отоплителните съоръжения. Смениха се и 500 филтри на комини, които не могат да вземат участие в програмата за промяна на уредите ", заяви Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР