*** София. От 9.00 часа ще се проведе заседание на

...
*** София. От 9.00 часа ще се проведе заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***

София.
От 9.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще се организира съвещание на Министерския съвет.

***
Пазарджик.
От 10.30 часа министърът на защитата Красимир Каракачанов, непрекъснатият секретар на защитата Антон Ластарджиев и заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Пламен Атанасов ще следят проява на качествата на бригада „ Специални сили " в региона на Специализирания образователен център „ Црънча ".

***
София.
От 9.00 часа в Аулата на Софийския университет „ Климент Охридски " ще бъде публично открита юбилейната годишна конференция на Асоциацията на българските учебни заведения в чужбина.

***
София.
От 10.30 часа на ул. „ 6-ти септември " 37 екипът на Областен информативен център София-град и София-област (ОИЦ-София) ще организира осведомителна среща за показване на процедура: „ Разработване на продуктови и индустриални нововъведения ".

***
София.
От 11.00 часа в пресклуб Българска телеграфна агенция Български лекарски съюз ще организира конференция на тематика: " Бюджет на НЗОК 2018 за медицински действия без заложен недостиг - вероятен ".

***
София.
От 12.00 часа в пресконферентната зала на Министерството на младежта и спорта ще се ссъстои формалното сключване на контракта за спонсорство на зала „ Фестивална " сред Академика 2011 ЕАД и Асикс България.

***
София.
От 12.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на регион „ Витоша " Теодор Петков ще ревизират осъществяването на преустрояване на постройката на остарялото боянско учебно заведение в детска градина за две групи.

***
София.
От 14.30 часа в парламентарната комисия по опазването на здравето ще бъде изслушан единственият претендент за поста шеф на здравната каса проф. Камен Плочев.

***
София.
От 19.30 часа в Борисовата градина ще се организира Концерт от цикъла „ Остров на музиката " - Група „ PYOB7 ".

***
Банско.
От 21.00 часа на площад „ Никола Вапцаров ", при неприятно време в Голямата зала на Читалище „ Никола Вапцаров ", ще бъдат прожектирани най-хубавите ленти от международното рисково и планинарско кино.

***
Бургас.
От 10.00 часа в „ Капитанска зала " нa хотел „ България ", ул. „ Александровска " 21, EVN България ще организира конференция по настоящи тематики.

***
Варна.
От 9.00 часа в зала " Пленарна " на Община Варна ще се организира съвещание №20 на Общински съвет - Варна.

***
Варна.
От 9.30 часа в Гранд Хотел Варна ще бъде публично открит Летен университет на Европейските студенти демократи.

***
Варна.
От 10.00 часа в хотел „ Черно море " ще се организира Национална доброволческа среща „ Лято без риск ".

***
Варна.
От 11.00 часа в зала „ Варна ", Община Варна, ще се организира конференция във връзка Алея на книгата. Организатори на проявата са Асоциация „ Българска книга " и Община Варна.

***
Варна.
От 11.00 часа в зала „ Пленарна ", Община Варна, ще се състои конференция „ Алея на книгата - гр. Варна, 2017 година "

***
Варна.
От 14.00 часа в зала „ Варна ", Община Варна, ще се организира конференция във връзка Международният джаз фестивал " Варненско лято ".

***
Варна.
От 19.00 часа в Летния спектакъл на Варна ще се организира най-зрелищният концерт от програмата на Международния музикален фестивал „ Варненско лято " 2017.

***
Велико Търново.
От 09.15 часа на Стадион „ Ивайло " ще се организира Откриване на II Турнир по футбол „ Трифон Иванов ".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Читалище „ Надежда " ще се организира Творческо ателие „ Красотата на българския фолклор " с началник Райчо Димитров, хореограф.

***
Враца.
От 9.30 часа кметът на Община Враца - Калин Каменов ще сервира цветя пред паметника на Васил Кънчов- изтъкнат български политик и академик.

***
Враца.
От 10.00 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев ще се организира „ Приказни пътечки " от програмата „ Лято в библиотеката 2017 ".

***
Добрич.
Ще се организира ХVІ Международен юношески фестивал „ Фолклор без граници " - Добрич 2017 под патронажа на Йордан Йорданов, кмет на Община Добрич.

***
Добрич.
От 20.00 часа в Летен спектакъл ще се състои концерт на Николина Чакърдъкова с Неврокопския танцов отбор.

***
Димитровград.
От 10.00 часа в зала „ Гросето " регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев започва приемни в общините от района.

***
Симеоновград.
От 14.00 часа регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев провежда приемна за жители.

***
Пловдив.
Държавна фирма „ Земеделие " - РА провежда Ден на отворени порти в регионалната дирекция на фонда.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. " Академик Петър Динеков " №1А Радослава Ташкова, ръководител на Групата на ГЕРБ и заместник-председател на Общински съвет - Пловдив, ще се срещне с жители.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. " Академик Петър Динеков " №1А Георги Василев ще организира среща с жители.

***
Пловдив.
От 17.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. " Коста Паница " №5 Ани Лафчиева ще организира среща за жители.

***
Пловдив.
От 17.30 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. " Академик Петър Динеков " №1А доктор Аргир Аргиров ще организира приемна за жители.

***
Пловдив.
От 17.30 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. " Коста Паница " №5 Емил Русинов ще организира среща с жители.

***
Сливен.
От 10.15 часа в зала 105 на общинската администрация, ще се състои конференция с Димитър Митев, във връзка идното съвещание на Общинския съвет.

***
Сливен.
От 11.00 часа в пресклуб Сливен ще се състои конференция с шефа на Бюро по труда.

***
Сливен.
От 11.00 часа в зала „ Май " на Община Сливен ще се организира конференция за отчитане на дейностите по плана „ Подкрепа и разширение на активността за почасово даване на услуги за обществено включване в общността или в домашна среда на Звено за обществени услуги „ Домашен асистент ".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в детски отдел на библиотека „ Родина " ще се организира Програма за лятна работа с деца.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 203 на Община Стара Загора ще се организира конференция по отношение на програмата за отбелязването на 140 години от боевете за Стара Загора (1877-1878 г.)

***
Стара Загора.
От 21.00 часа в Античен конгрес „ Августа Траяна " ще се състоят Летни музикални вечери.

***
Тополовград.
От 21.00 часа в Лятното кино, тополовградчани ще могат да гледат новия български филм „ Каръци ".

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще бъде даден постоянен брифинг

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР