***София. От 8.00 часа пред главния вход на УМБАЛ Св.

...
***София. От 8.00 часа пред главния вход на УМБАЛ Св.
Коментари Харесай

Събитията на 25 юли

***
София.
От 8.00 часа пред основния вход на УМБАЛ " Св. Анна " шефът на Клиниката по лицево-челюстна хирургия ще даде информация за положението на двете дами, които бяха нападнати на бул. „ Драган Цанков ".

***
София.
От 10.30 часа ще се организира съвещание на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет.

***
София.
От 10.00 часа в постройката на КЕВР на бул. " Княз Ал. Дондуков " № 8-10, ет. 4 ще се организира намерено съвещание за разискване на отчет по заявление от " Булгартрансгаз " ЕАД за одобряване на нужни годишни доходи за интервала 2017-2019 година Ще се организира и намерено съвещание за разискване на отчет по заявление от " Булгартрансгаз " ЕАД за одобрение на бизнес проект за развиване на активността " транспорт на природен газ " през газопреносните мрежи за интервала 2017-2019 година

***
София.
От 10.00 часа в градинката „ Кристал " ще бъде открита фотоизложба под надпис „ Безмълвните пандизчии ", проведена от WPX Hosting и фондация „ Дана ", в която са участници 28 от кучетата, стопанисвани от Общинско дружество „ Екоравновесие ".

***
София.
От 10.00 часа в Пресклуб Българска телеграфна агенция (бул. Цариградско шосе № 49) ще се организира конференция във връзка излезлите през миналите дни в медийното пространство изявления за работата на здравните заведения за асистирана репродукция и на Центъра за асистирана репродукция (ЦАР).

***
София.
От 11.00 часа на площада пред храм-паметник „ Св. Александър Невски ", публично ще бъдат показани 40 от новите 60 еко рейса, които потеглят по линиите на градския превоз в София. На формалното показване ще пръстават зам.-министър ръководителят и министър на защитата Красимир Каракачанов, зам.-министърът на околната среда и водите Николай Кънчев, зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, зам.-министърът на труда и обществената политика доктор Султанка Петрова, кметът на София Йорданка Фандъкова, евродепутататът Ангел Джамбазки, организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация и секретар на ПГ „ Обединени патриоти " Юлиан Ангелов, ръководителят на групата в СОС „ Патриоти за София " и представител на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера, регионалният шеф на София Николай Пехливанов, както и доста други публични лица.

***
София.
От 11.00 часа в Пресклуб Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на EOS в България, на която ще бъдат оповестени резултатите от годишното изследване на EOS Group „ Навици на заплащане в Европа ".

***
София.
От 11.30 часа в пресклуб „ България " на Националния стадион „ Васил Левски " ще се организира конференция по отношение на тазгодишното издание на Еко Рали България.

***
София.
От 11.30 часа в концертната зала на Централния боен клуб ще се състои церемонията по награждаването на спечелилите в детските състезания на Държавната организация за българите в чужбина: Литературен „ Стефан Гечев ", 21. издание; по изобразително изкуство „ България в моите фантазии ", 16. издание; по пеене „ Любка Рондова ", 8. издание.

***
София.
От 12.00 часа в Съдебната палата, гр. София, бул. Витоша 2, Конферентна зала, етаж 1, Съюзът на съдиите в България провежда конференция във връзка законопроектите за промени и допълнения на Закон за съдебната власт и Наказателно-процесуален кодекс.

***
София.
От 15.00 часа в непрекъснатата приемна на ул. „ Леге " №10, етаж 1, националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов и общинският консултант Николай Николов ще проведат приемна за жители.

***
София.
От 18.30 часа в Градската градина пред Народния спектакъл „ Иван Вазов " ще се състои Концерт на Представителния духов оркестър при Академията на Министерство на вътрешните работи.

***
Благоевград.
От 9.00 часа екипът на Фондацията в помощ на дамите с рак на гърдата ще посети Специализирана болница за интензивно лекуване по онкология „ Свети Мина ". От 12.00 часа ще бъде позициониран пред магазин „ Мания ", където всеки искащ ще може да направи консултация със експерт.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в зала № 5 в постройката на Общината на начална конференция ще бъде показан Проект „ Услуги за ранно детско развиване в Община Благоевград ".

***
Варна.
МГЕРБ ще е хазаин на конгрес на най-старата и най-голямата младежка организация в Европа - Европейските студенти демократи.

***
Варна.
От 19.00 часа в Археологически музей - Варна /*Английски двор/, Градското управление на Българска социалистическа партия - Варна ще означи 126 години от основаването на партията.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в партийния съвет на Българска социалистическа партия народните представители от " Българска социалистическа партия за България " ще създадат конференция по отношение на края на актуалната сесия на Народното събрание.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в Ритуалната зала на Общината ще се организира среща на кмета Даниел Панов с гостуващите сформира на Международен фолклорен фестивал Велико Търново ‘2017.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа ще се организира Концерт в Летен спектакъл - парк „ Марно поле " с присъединяване на групите от Аржентина, Колумбия, о.Мавриций, Перу и Сърбия.

***
Велинград.
От 11.00 часа в Централен минерален плаж „ Йосиф Шнитер " ще се организира осведомителна среща за плана „ Бъде деен ".

***
Видин.
От 10.30 часа в Регионален клуб на Българска телеграфна агенция Видин ще се състои конференция на народинят представител от НФСБ Росен Живков, на която ще бъде показан доклад за първите 100 дни на парламентарната група " Обединени патриоти " в границите на 44-то Народно заседание - обещания и реализация ".

***
Видин.
От 11.00 часа в заседателна зала №1 на Областна администрация Видин, заместител регионалният шеф Елка Георгиева и представители на РД „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Видин ще проведат работна среща с отраслови ведомства и институции по отношение на подхванати ограничения и мероприятия за отбрана на горските територии от пожари.

***
Добрич
От 13.30 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ, бул. „ 25 септември " 3 заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов ще даде конференция за медиите във връзка измененията в регионалното и общинското управление на ГЕРБ-Добрич.

***
Добрич.
Ще се организира ХVІ Международен юношески фестивал „ Фолклор без граници " - Добрич 2017 под патронажа на господин Йордан Йорданов, Кмет на Община Добрич.

***
Добрич.
Ще се организира районен митинг на полицейските чиновници за по-високо възнаграждение на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в хотел Рамада Пловдив Тримонциум, (ул.Капитан Райчо №2), конферентна зала „ Тракия ", етаж 5, EVN България ще даде конференция по настоящи тематики.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала №1 ще прегледа частен митинг на Окръжна прокуратура срещу определение на Окръжен съд - Пловдив, с което на обвинения Тодор Н. е наложена мярка за неотклонение „ подписка ".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Заседателна зала на Община Пловдив ще се организира конференция с присъединяване на Стефан Стоянов, заместник-кмет „ Образование, развиване, европейски политики и интернационално съдействие ", по отношение на стратегия за продан на възпитаници сред Община Пловдив и Община Окаяма, Япония.

***
Пловдив.
От 11:00 часа в Голяма конферентна зала на Дом на културата „ Борис Христов " ще се организира конференция на Инициативният комитет на „ Дом за Пловдивската опера " за развиването на самодейността в последните три месеца.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Тракия " в блок 91 Иван Вичков, член на пловдивския общински съвет и на партия ГЕРБ, ще приема жители.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина " ще се организира стратегия за лятна работа с деца.

***
Стара Загора.
От 13.00 часа в хотел Верея, бул. „ Цар Симеон Велики " №100, конферентна зала №2, етаж 1, EVN България ще организира конференция.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в зала №33, РИМ - Стара Загора, във връзка 140 години от боевете за Стара Загора по време на съветско -турската освободителна война (1877 - 1878г.) ще бъде показано новото издание на книгата на запасния полковник Стефан Кисов „ Българското опълчение в Освободителната Руско-турска война ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР