*** София.От 15.00 часа държавният глава Румен Радев ще удостои с

...
***
София.От 15.00 часа държавният глава Румен Радев ще удостои с
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 15 ноември 2022 г.

***

София.
От 15.00 часа президентът Румен Радев ще удостои с медал " Мадарски конник " първа степен посланика на Федерална република Германия в България Кристоф Айххорн.

***

София.
От 11:00 ч. в постройката на Министерството на земеделиетослужебният министър Явор Гечев ще даде брифинг за обезпечаването на дърва за огрев на популацията.

***

София.
От 14.00 ч. служебният министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов ще открие конференция " Училище без експанзия за сигурна учебна среда " в Гранд хотел София.

***

София
От 12.00 ч., след съвещание на Специализирания съвет за надзор над лекарствоснабдяването ще се организира брифинг за медиите пред постройката на Министерството на здравеопазването.

***

София.
От 11.00 часа в Съюза на българските публицисти, ул. " Граф Игнатиев " № 4, ет. 1, /Клуб " Журналист, ще бъде предстаено българско откритие - екологична добавка към горивата, която оказва помощ за запазване на околната среда и здравето, като снижава освен разхода на гориво, само че и нездравословните излъчвания на бензиновите и дизеловите автомобилни мотори.

***

София.
От 15.00 часа в зала 19 на ИЕФЕМ-БАН ще стартира поредност срещи-дискусии, в които ще бъдат показани резултатите от проучванията по план " Потопеното завещание.

***

София.
От 16.00 часа в Огледална зала, Народно заседание, " Продължаваме промяната " ще организира обществени диалози с " Възраждане " по отношение на Бюджет 2023.

***

София.
От 16.00 часа в ДЗИ, Милениум Център, бул. Витоша 89Б, ет. 24, ще бъде показано представянето на приложението за здравословен метод на живот на ДЗИ - kaksi.

***

София.
От 18.30 часа в Младост IV, ул. " Васил Радославов " 6 ще бъде показана книгата " Световните шампионати в 100 истории "

***

Варна.
От 10.00 часа в хотел " Рослин Димят Варна " Медицински университет - Варна и Центъра за кариерно развиване (ЦКР), още веднъж провеждат Кариерна борса - намерено кариерно ревю в областта на опазването на здравето. Това е вторият отворен кариерен конгрес в границите на годината, който среща непосредствено студентите по медицина и здравни грижи с евентуални работодатели в региона на опазването на здравето.

***

Велико Търново
От 11:00 часа в Дома за остарели хора " Венета Ботева " представители на Ротари клуб, Общината и Регионалния исторически музей ще връчат грамоти и удостоверение за подаяние на дядо Гено, който подари щика за " Майка България ".

***

Видин.
От 10.00 часа кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков ще се срещне в кабинета си с треньори от школата на " Реал Мадрид ".

От 14 до 18 ноември двамата експерти са във Видин и организират образование на локални треньори.

***

Кюстендил.
От 18.00 часа в читалище " Братство " ще бъде показана книгата " Светец и цар " на Владо Каперски.

***

Сливен.
От 14.00 часа ще се организира брифинга на регионалния шеф на Сливен. Основна тематика: Осигуряването на дърва за отопление на локалното население в община Котел.

***

Стара Загора
От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще се състои театрална режисура " Моята огромна френска женитба ", с присъединяване на Герасим Георгиев - Геро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР