*** София.От 15.00 ч. на Дондуков 2 държаният глава Румен Радев

...
***
София.От 15.00 ч. на Дондуков 2 държаният глава Румен Радев
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 16 ноември 2022 г.

***

София.
От 15.00 ч. на " Дондуков " 2 държаният глава Румен Радев ще организира съвещания с парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

***
София.
От 10.00 ч. служебното държавно управление ще организира постоянното си съвещание.

***
София.
От 11:30 ч. - " Продължаваме промяната " ще организира обществени диалози с Движение за права и свободи в зала " Запад " в Народно заседание по отношение на Бюджет 2023.
От 13:00 ч. - " Продължаваме промяната " ще се срещне с " Български напредък " в зала Запад, Народно заседание за Бюджет 2023.

***
София.
От 11:00 часа в Музикалния спектакъл ще се организира конференция във връзка избора на нов шеф на Държавния музикален и балетен център - София.

***
София.
От 09:00 ч. пред Народен спектакъл " Иван Вазов " ще бъде открита акцията против фермите за кожи в Европейски Съюз, проведено от " Невидими животни ", като част от Европейската гражданска самодейност " Европа без кожи ".

***
Благоевград.
От 12.00 ч. Шестият годишен конгрес на неправителствените организации на Американския университет в България (АУБ) ще се организира в кампуса на университета.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в залата на читалище " Братство " ще се организира " Дарителство с обичаи ".

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в Съдебната палата ще се организира награждаване на спечелилите от регионалния конкурс " В страната на Справедливостта ".

***
Пловдив.
От 17:00 ч. Дружество на пловдиските художници показва галерия " Един град, три религии, седем етноса - от предишното за бъдщето в изложба " Пловдив " на ул.
Авксентий Велешки " 20.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще бъде показана пиесата " Суматоха " от Йордан Радичков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР