*** София. От 14.00 часа в сградата на МВнР ще се

...
***
София. От 14.00 часа в сградата на МВнР ще се
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 15 декември 2022 г.

***

София.
От 14.00 часа в постройката на Министерство на външните работи ще се състои конференция по настоящи въпроси на министъра на външните работи Николай Милков.

***
София.
От 13.00 часа Форум на тематика " Безопасност на придвижването по пътищата " ще се организира в постройката на Министерския съвет, проведен от заместител министър-председателя по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

***
София.
От 14.00 часа в залата на Министерството на правораздаването ще бъде показана нова услуга, която ще се дава на жители по електронен път.

***
София.
От 10:00 часа в Entract 127 (ул. " Георги С. Раковски " 127, ет. 5) министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов ще взе участие на показване на изследването за положението на софтуерния бранш в България - БАСКОМ Барометър 2022.

***
Бургас.
От 16.00 часа в АВА Център " Аутизъм Днес " възпитаниците на Английската гимназия ще зарадват с коледни дарове 45-те деца, които се образоват в центъра.

***
Бургас.
От 15.00 часа в залта на БсТПП следва среща с медиите, по време на която ще бъдат показани информационните цели на Европейската комисия за 2023 година

***
Бургас.
От 17.30 часа в НЧ " Св. св. Кирил и Методий 1985 " следва разкриване на галерия комикси и награждаване на отличените в конкурс " Коледна история "

***
Бургас.
От 17.30 до 18.30 часа на площад " Тройката " ще се организира концертна стратегия с присъединяване на Вокална група " Щастливци ", Фолклорна група " Детелини ", Детски танцов състав " Младост ", коледари към ОУ " Елин Пелин ", хор " Самодивски огън " към НЧ " Пенчо Славейков 1983 "

***
Бургас.
От 18.30 до 20.00 часа на площад " Тройката " ще се организира концерт на група " Горещ пясък "

***
Велико Търново.
От 10:00 часа в библиотеката при НЧ " Искра - 1896 " ще се организира креативна работилница за сурвакници с деца от ДГ " Здравец ".

***
Велико Търново.
От 18:00 часа в зала 30 на Младежкия дом ще стартира Коледен концерт на учениците от класа по флейта с музикален възпитател Жана Шимидова

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на НТС ще се организира семинар на тематика " Иновативни технологии прилагани в дребни овощарски стопанства, връзката им с климатичните промени и ръководство на растителните останки. Консултантски пакет А2Б в помощ на млади аграрни стопани ".
***
Кюстендил.
От 12.00 часа в " Синя зала " на читалище " Братство " Областен информативен център провежда работна среща за показване на новите европейски стратегии.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в РИМ - Кюстендил ще се организира детска музейна работилница на тематика " Коледен стан ".

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в залата на Възрожденското учебно заведение ще се организира изключително съвещание на Общинския съвет.

***
Кюстендил.
От 17.00 часа в читалище " Братство " ще бъде открита галерия " Коледни трепети ".

***
Пловдив.
От 10:30 ч в Аулата на Аграрен университет - Пловдив ще се организира тържествена промоция на студентите от випуск 2022. Ще участва министър Явор Гечев, поканени са и представители на локалните управляващи и аграрния бизнес.

***
Пловдив.
От 17:30 часа в зала " Съединение " на Регионален исторически музей - Пловдив, любителските колективи към пет пловдивски читалища ще изнесат коледен концерт.

***
Смолян.
От 10:30 ч., в зала 247 в постройката на Общинска администрация - Смолян, екипът на ОИЦ - Смолян ще организира осведомителна среща на тематика: " Новите благоприятни условия за финансиране през програмен интервал 2021 - 2027 година ".

***
Смолян.
В зала " Петър Стайков " на Клуба на дейците на културата ще бъде открита Коледна изложба-базар на художниците от Смолян.

***
Смолян.
Във фоайето на СУ " Св. св. Кирил и Методий " - гр. Смолян ще бъде открит Коледен благотворителен базар.

***
Смолян.
Във фоайето на СУ " Отец Паисий " - гр. Смолян ще бъде открит Благотворителен базар.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР