*** София. От 14.00 часа в Гербовата зала на Дондуков 2

...
***
София. От 14.00 часа в Гербовата зала на Дондуков 2
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 7 декември 2022 г.

***

София.
От 14.00 часа в Гербовата зала на " Дондуков " 2 президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще удостои военнослужещи с висши офицерски звания.

***
Велико Търново.
Oт 11:00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде посетител на Тържественото заседание на Великотърновския университет " Св. св. Кирил и Методий " по случай Студентския празник.

***
София.
09.00 часа съвещание на Народното събрание.

***
София.

10.00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***
От 11.00 ч. в постройката на Централна поща (ул. " Гурко " № 6) основният изпълнителен шеф на " Български пощи " Богдан Теофанидис ще пусне в приложимост пощенско-филателно издание на тематика: " Масонство. 30 години Обединена Велика ложа на България ".

***
София.
От 18:30 часа в Огледалната зала на Софийския университет " Св. Климент Охридски " Изпълнителната организация за българите в чужбина (ИАБЧ) и Дружеството на банатските българи в България - " Фалмис " ще показват книгата на писателя Александър Ловров - " От Кипровец до Винга ".

***
Бургас.
От 17.30 часа на Площад " Тройката " ще стартира втора част на никулденския концерт, с присъединяване на групите " Трамвай №5 " и " Дийп Зоун Проджект "

***
Бургас.
От 18.00 часа в Културен център " Морско казино " ще бъде показана книгата " Нарушената естетика " и разкриване на галерия с картини от сбирката на Симеон Димитров.

***
Бургас.
От 18.30 часа в Държавен куклен спектакъл ще стартира премиера на " Жабокът цар ".

***
Варна.
От 09.00 часа във висшето военноморско учебно заведение " Н.Й.Вапцаров " ще се състои гала по отбелязване на годишнината от рождението на поета.

***
Варна.
От 10.00 часа в зала заседателна в постройката на Областна администрацията (гр.Варна, ул. " Преслав " 26), ще се организира работна среща план " Възстaновяване на екосистемите посредством природо-съобразни решения за понижаване на хидро-метеорологичния риск ".

***
Варна.
От 11.00 часа във Фестивален и конгресен център - Варна, ще се състои празничен концерт във връзка 107-та годишнина от основаването на Специално учебно заведение за възпитаници с нарушено зрение " Проф. доктор Иван Шишманов ".

***
Дупница.
От 17.30 часа в Художествената изложба на Дупница ще бъде показан албумът " 100 години хижа Скакавица ".

***
Смолян.
От 17:00 на площад " Възраждане " в квартал Устово ще бъдат запалени светлините на коледната елха в квартала

***
Смолян.
От 16.00 часа в двора на НЧ " Балкански просветник " квартал Райково ще има закичване и запалване светлината на елхата в квартала.
***
Стара Загора.
От 16.00 часа в Художествена изложба ще се състои празничен концерт във връзка 40 години ОУ " Георги Райчев ".

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в Регионален исторически музей ще бъде открита изложбата " Нумизматичен салон 2022 " - " Български банкноти от предишното ".
***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Къща музей " Гео Милев " Кристина Божанова ще показа своите стихосбирки " Фотон от светлина ", " До идващия залез ", " Във ъгълчето на усмивката ".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културен център-Стара Загора ще бъде показан спектакълът " Иконите спят " с създател и режисьор Елица Йовчева.

***
Стара Загора.
От 19.30 часа в Куклен театър-Стара Загора ще бъде показан авторският моноспектакъл на Димитър Иванов - Капитана " Разкази от бъчвата ".

***
Чепеларе.
От 18:00 часа на площад " Олимпийски ", децата на Чепеларе ще възпламенят светлините на коледното дърво.

***
Ямбол.
От 18:00 часа с лазерно шоу ще възпламенят светлините на коледната елха в града. Кметът на Ямбол Валентин Ревански ще поздрави жителите и гостите с наближаващите коледни и новогодишни празници.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР