*** София. От 11.00 часа в Гербовата зала на Дондуков президентът Румен

...
***
София.
От 11.00 часа в Гербовата зала на Дондуков президентът Румен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 11 ноември 2022 г.

***

София.

От 11.00 часа в Гербовата зала на " Дондуков " президентът Румен Радев ще връчи националния байрак на участниците в 31-ата Българска антарктическа експедиция.

***

София.

От 11.00 часа в Националния замък на децата, вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров ще даде старт на Националния проект за осъществяване на Европейската гаранция на детето по време на събитието " Гаранция: #Щастливо детство ".

***

София.

От 12.00 часа в Клуб`` Перото ‘`на НДК, ще се учреди предприемчив комитет на Национална гражданска инициатива`` МАЙКИ СРЕЩУ ВОЙНАТА``.

***

София.

От 13.00 часа на Националната гребна база, язовир Панчарево.Министерството на земеделието и община " Панчарево " със взаимна самодейност за разчистване на язовира в региона

***

София.

От 14.00 часа президентът Румен Радев ще организира среща на " Дондуков " 2 с управленията на национално представителните синдикални организации КНСБ и КТ " Подкрепа ".

***

София.

От 14.30 часа в Народното събрание. Продължаваме промяната " ще беседва с национално показаните работодателски организации по отношение на Бюджет 2023.

***

София.

От 15.00 часа в двор на храма " Св. вмчк. Мина " в региона " Слатина " ще се организира благотворителен концерт.

***

София.

От 18.00 часа в Чехословашкия клуб " Т.Г. Масарик " на ул. " Кракра " 15 в София, Чехословашкият клуб " Т. Г. Масарик " и Регионален исторически музей - Варна ще показват мобилната интерактивна галерия " Братя Шкорпил - пазители на историческата памет " и на книгата на Наталия Енева " Чувство за историчност " - алманах отдаден на Карел и Хермин Шкорпил.

***

Благоевград.

От 14.30 часа, в зала " 22- ри Септември ", ръководителят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, свика през днешния ден изключително съвещание на Председателски съвет към Общински съвет Благоевград

***

Варна.

От 11.00 часа в Grand mall Варна ще бъде открит Националният музикален фестивал " Фолклорен изгрев "

***

Варна.

От 11.00 часа на адрес: гр. Варна, ул. " Генерал Колев " 92 /сградата на Курортно строителство/, асоциация " ЕНЕРДЖИ ще открие първата безвъзмездна занималня за деца от Украйна - Център " ИНТЕГРИКО ".

***

Варна.

От 18.00 часа в Градската художествена изложба " Борис Георгиев " във Варна, ще бъде открита изложбата " Една фамилна история ", която събира в огромна експозиция три генерации актьори със свое знаково наличие във образните изкуства в България - Юлий Минчев, Калина Тасева, Десислава Минчева и Сандро Арабян.

***

Добрич

До 18 ноември в Регионална библиотека " Дора Габе " - бранш Книгозаемане може да бъде прегледана витрина във връзка 100 години от рождението на Кърт Вонегът, американски публицист, романист и сатирик /1922 - 2007/

***

Добрич

От 17.30 до 20.30 часа във фоайето на Младежки център ще се организира Вечер на настолните игри " Да поддържаме връзка действително, а не виртуално "

***

Кюстендил.

От 9.30 часа в черквата " Свети Мина " ще бъде отслужена Архиерейска света литургия.

***

Кюстендил.

От 11.00 часа в клуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция по план " Заедно за обществено предприемачество на локално равнище ".

***

Кюстендил.

От 11.30 часа в двора на храм - монумент " Свети великомъченик Мина " ще бъде раздаден курбан.

***

Кюстендил.

От 12.00 часа пред постройката на болничното заведение ще се състои безмълвен митинг на здравните служащи.

***

Кюстендил.

От 18.00 часа в залата на читалище " Братство " ще бъде показана книгата " Среднощни откровения " - третата стихосбирка на младия стихотворец Атанас Янев.

***

Сливен.

От 18.30 часа в зала " Сливен ", двама международни актьори идват в Сливен, с цел да срещнат публиката с великото изкуство на камерната музика. Елегантното събитие се организира с поддръжката на Община Сливен и Министерството на културата на Република България и е включено в 90-тия юбилеен сезон на Симфоничен Оркестър Сливен.

***

Стара Загора. / с. Преславен

От 17.00 часа във фоайето на читалище " Димитър Наумов " ще бъде открита галерия " Глътка изкуство ". Експозицията е с картини на Виолина Славчева.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Регионалната библиотека " Захарий Княжески " ще бъде показана книгата " Ръце за предоставяне " от Йордан Пеев.

***

Шумен.

От 11.00 ч. в зала 203 на община Шумен ще се организира съвещание на комисията по просвета за избор на членове на Управителния съвет на Общински фонд " Култура ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР