***София.От 11.00 ч. в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан настоящият

...
***София.От 11.00 ч. в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан настоящият
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 21 ноември 2021 г.

***
София.
От 11.00 ч. в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан " актуалният президент и претендент за втори мандат като държавен глава Румен Радев ще упражни правото си на глас.

***
София.
От 12.00 ч. в Софийската професионална гимназия по електрoника „ Джон Атанасов " актуалният вицепрезидент и претендент за втори мандат на поста Илияна Йотова ще упражни правото си на глас.

***
София.
От 09.00 ч. в в 133 СУ „ А. С. Пушкин " водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков ще упражни правото си на глас.

***
София.
От 09.30 ч. ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов ще гласоподава във Второ СОУ " Академик Емилиян Станев " на ул. " Ген. Ал. Суворов " № 36.

***
София.
От 09.30 ч. в 108 СУ " Никола Беолевждов " министър председателят Стефан Янев ще упражни правото си на глас.

***
София.
От 11.00 ч. Централната изборна комисия ще даде брифинг.

***
София.
От 11.30 ч., в 31. СУЧЕМ „ Иван Вазов " /ул. „ Гео Милев " №2/ претендентът за президент проф. Анастас Герджиков ще упражни правото си на глас.

***
София.
От 11.30 ч. в 61-во ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий " в ж.к. „ Връбница - 2 " водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов ще упражни правото си на глас.

***
София.
От 17.00 ч. в 25 ОУ „ Д-р Петър Берон " в регион „ Красно село " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще упражни правото си на глас.

***
София.
От 18.00 ч. Централната изборна комисия ще даде брифинг.

***
София.
От 18.00 ч. в митрополитския храм „ Св. вмчца Неделя " ще се организира празничен концерт във връзка Деня на православната християнска юноша и семейство.

***
Благоевград.
От 9.00 часа Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия в известния храм " Въведение Богородично ".

***
Видин.
От 11.00 ч. в секция №18 (в постройката на детска градина " Русалка " ) кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков ще упражни правото си на глас на втория тур на президентските избори.

***
Видин.
От 11.30 ч. в Математическата гимназия националният представител от коалиция ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова ще упражни правото си на глас.

***
Добрич.
От 11.00 ч. в Държавния куклен спектакъл " Дора Габе " ще се играе кукленият театър „ Приказка за Ох ".

***
Добрич.
От 16.30 ч. в Градски парк " Св. Георги " ще се състои Работилница за къщички на птици - младежка самодейност по план BGLD-1.003-0001 „ Младежки център Добрич - Вашето през днешния ден ", финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021.

***
Ловеч.
От 09.00 ч. Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия в катедралния храм " Св. св. Кирил и Методий ".

***
Стара Загора.
От 10.30 ч. в Кукления спектакъл ще се играе кукленият театър за деца " Дядо вади ряпа ".

***
Търговище.
ОТ 12.00 ч. в I ОУ " Христо Ботев " кметът на града доктор Дарин Димитров ще гласоподава във втория тур на изборите за президент и вицепрезидент.

***
Шумен.
От 11.00 ч. в зала „ Патиланчо " на ДКТ „ Васил Друмев " ще се играе „ Приказка за годишните времена " по музика на Вивалди.

***
Шумен.
От 15.30 ч. в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира брифинг на Районната избиратела комисия.

***
Ямбол.
От 9.00 ч. в храм „ Св. Николай Чудотворец " в Ямбол ще бъде отслужена празнична Света литургия във връзка Деня на православната християнска юноша и семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР