*** София. От 10.30 часа в конферентната зала на Министерството

...
*** София. От 10.30 часа в конферентната зала на Министерството
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 30 октомври 2021 г.

*** София. От 10.30 часа в конферентната зала на Министерството на здравеопазването ще бъдат отворени офертите за обезпечаване на щадящи проби, предопределени за потребление в просветителната система.

*** София. От 11.00 часа на Женския пазар ще се състои самодейността „ Halloween Weekенд Паzar ".

*** София./ село Буново. От 15.00 часа в село Буново ще се организира събитие от акцията „ SOS Българска роза ".

*** София. От 11.00 часа и от 19.00 часа в Софийската опера ще бъде показана истинската Бродуейска продукция „ Шрек ".

*** Благоевград./ село Еленово. От 10.00 часа пред кметството в село Еленово ще стартира маратонско предизвикателство „ RATCU Blagoevgrad ".

*** Бургас. От 9.00 ч. в Експозиционен център „ Флора " ще се проведат курсове по програмиране с LEGO Роботи.

*** Бургас. От 11.00 часа в Държавния куклен спектакъл ще се играе представлението „ Червената шапчица ".

*** Бургас. От 20.00 часа пред постройката на Общината ще стартира нощното тичане „ Бургас свети ".

*** Варна. От 11.00 ч. в Градската художествена изложба ще се състои обичайният концерт на камерния оркестър „ Анима ".

*** Велико Търново. От 16.00 часа в Клуба на културните дейци ще бъде показана режисура в границите на акция за набиране на средства за ремонт на детското поделение при МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов ".

*** Враца. От 10.30 часа в куклена зала на ДКТ ще бъде показана постановката „ Макс катеричката ".

*** Добрич. От 11.00 ч. в градски парк „ Св. Георги " и в Младежкия център ще се организира самодейността „ Fit camp teen Dobrich " за поощряване на спорта и дейния метод на живот.

*** Ловеч./ село Хлевене. От 9.00 часа в храм " Св. вмчк Димитър " в село Хлевене ще бъде отслужена Архиерейска св. Литургия.

*** Смолян./село Смилян. От 10.00 часа в село Смилян ще бъде открит Празникът Смилянския боб.

*** Стара Загора. От 9.00 часа в РЗИ ще работи кабинет за имунизация против COVID-19.

*** Стара Загора. От 9.00 часа в ДКЦ 1 ще работи кабинет за имунизация против COVID-19.

*** Стара Загора. От 19.00 часа в Оперния спектакъл ще бъде показана операта „ Атила ".

*** Разград. От 10.00 до 15.00 ч. в предверието на постройката на Общината ще се организира пробно машинно гласоподаване.

*** Русе. От 17.00 ч. от Пантеона на възрожденците ще стартира протестно шествие против въведените от служебното държавно управление противоепидемични ограничения.

*** Търговище. От 11.00 часа в Държавен куклен спектакъл ще бъде показана постановката „ Огнивото ".

Избори 2в1:

*** София/с. Железница. От 10.00 до 12.00 часа в центъра на село Железница претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за 23 МИР ще се срещнат с жители.

*** София. От 10.00 до 13.00 часа при входа на Южния парк откъм бул. " Витоша " претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за 23 МИР ще се срещнат с жители.

*** София. От 10.00 часа пред болничното заведение в квартал " Ботунец " претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за 24 МИР ще се срещнат с жители.

*** София. От 11.00 до 15.00 часа пред входа на метростанция " Сердика " откъм " Булбанк " претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за 24 МИР ще се срещнат с жители.

*** София. В 11.00 часа пред Националния исторически музей претендентите за народни представители от листата на Демократична България в 23 МИР - София провеждат среща-разговор с жителите на Бояна.

*** София. От 14.00 до 17.00 часа пред НДК от страната на бул. " Патриарх Евтимий " и бул. " Витоша " претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за 23 МИР ще се срещнат с жители.

*** София. От 16.00 часа пред читалището в квартал " Челопечене " претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за 24 МИР ще се срещнат с жители.

*** Банкя. От 10.00 до 14.00 часа в центъра на града претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за 25 МИР ще се срещнат с жители.

*** Варна. В 11.30 часа на площад „ Независимост " претендентът за президент проф. Анастас Герджиков ще се срещне с жители.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР